2777
2789
عنوان

كله پاچه

366 بازدید | 15 پست

بچه ها از ساعت چند كله پاچه فروشي ها بازن؟كله پزي نه ها اينايي كه تميزه و ميز و صندلي داره همه بشينن بخورن

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ۶فکر میکنم اتفاقا من خودم آخرشب گذاشتم که صبح بخوریم،خودتون درست کنیداگه خیلی دوست دارید

اره منم خونگي دوس دارم ولي اشپزي نميكنم مامانم وقت نداشتن درست كنن نوش جانتون❤️

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠
اونام صبح زود فکر کنم تا ملت بخورن برن سر کار

اخه امروز جمعه هست

با اینکه زیاد از کله پاچه خوشم نمیاد، اما الان از بس گشنمه دلم خواست😋 

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
با اینکه زیاد از کله پاچه خوشم نمیاد، اما الان از بس گشنمه دلم خواست😋 

من خيلي دوس دارم🤣خيلي هم چربههه قشنگ چاق ميشي🤣

ن من زیاد دوست ندارم

شوهرمم معدش خرابه کلا نمیتونه چیزای سنگین بخوره یه بار یکم خورد حالش بد شد...

دیگه زیاد نمیخوریم

اصلا از بیرونم نگرفتیم نمیدونم ساعت چند باز میکنه

من یه لحظه چشم بازکردم دیدم شوهرم کنارم نیست اصلن یادم نبود بهم گفته داره میره کله پاچه بخوره.

بهش زنگ زدم میگفت خیلی شلوغه

من کله پاچه دوس ندارم. براهمین همیشه تنهامیره 

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤