2777
2789
عنوان

برام پسر خوبي بود؟

256 بازدید | 24 پست

زمان طولاني باهم بوديم يكبار نشد تو كاري كه ميخواستم بكنم و جايي برم و هرلباسي بپوشم نه بياره يا محدودم كنه با اينكه من دختر ازاديم از لحاظ پوشش و رفتار اجتماعي

هميشه منو حل ميداد تو كارام تو درسم واسه گرفتن گواهينامه واسه ورزش واسه زبان خوندن براي همه چي كنارم بود و كمكم ميكرد 

پيشش كه بودم انقدر نازم ميكرد كه ميتونم بگم خانوادم تو كل سالاي زندگيم انقدر قربونم نرفته بودن🥺

خيلي صبور و مهربون بود باهم دعوا هم ميكرديما ولي خب 😞

من وقتي عصبي ميشدم يا گشنه ميشدم 

خيلي بد رفتار ميكردم

خودمم ميدونم 

ولي ايرادت بزرگي هم داشت كسي هست بگم؟

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما چون از سن كم باهم بوديم خب اونموقع من هنوز دانشگاه نرفته بودم بعدشم دانشجو بوديم

خانواده هامون خيلي متفاوت بودن نه از لحاظ مذهبي و اينا 

خانواده اون از هم پاشيده بود و وضعيت ماليشون پايين تر بود 

حالا من گفتم اوكيه كار ميكنيم باهم رشد ميكنيم 

ولي اون اونقدر كه من نگران اينده و كار و درامد نداشتنش بودم حرص نميخورد و به فكر نبود 

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠

من دختر كم توقعي نبودم و نيستم اما واسه اون كلي تو اون چندسال كوتاه ميومدم مثلا جايي حس ميكردم پولش زياد نيست نميگفتم بايد حتما رستوران بريم ميرفتيم يه بستني ميخورديم باهم🥺

خلاصه ميگم منم دختر بدي نبودم🥲

تلاش نمیکرد یا تلاش میکردو نگران نبود ؟؟

نه انچنان تلاشي نميكرد مثلا ميرفت پيش دوستش كار ولي حقوق درستي نميداد بهش و اون هررروز ميرفت هرروز دوستاشو ميديد در حالي كه ميتونست همون تايم رو جاي ديگه اي كار كنه و پول در بياره

بچه ها بگيد نظراتتون برام مهمه 

ولي خب بازم تو همون چندسال تونست يه ماشين نسبتا خوب واسه خودش بگيره يا گرونترين مدل گوشي رو داشته باشه يعني خيلي هم داغون نبود اوضاع ولي روزايي هم بود كه هيچ ماشيني نداشت