2777
2789
عنوان

بین دوراهی

71 بازدید | 12 پست

سلام من 21سالمه دیپلم انسانی هستم مجردم 

فعلا موقت از طریق یکی از آشناهامون رفتم تو قسمت ارشیو دادگستری کار میکنم که شاید اگه برم حقوق بخونم شاید تو قسمتای دیگه برم یا مثلا استخدام بشم مثلا ماهی4میلیون یا 5میلیون اینا دقیق نمیدونم 

ولی من محیط این کارو دوست ندارم و حالم اونجا خوب نیس 

دوسدارم خیاطی یاد بگیرم اول تو خونه بدوزم بعد پولامو جمع کنم یه مغازه بزنم امید بخدا 

شما نظرتون چیه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا نمیدونم چرا اونجا حالم خوب نیس شاید هر کسی جای من بود خیلی خوشحال باشع ولی من دوست ندارم 

خوب دوست نداشتی به روحیت نخورد خداروشکر فهمیدی فکر کن چهار سال حقوق میخوندی میرفتی تازه میفهمیدی دوست نداری الان چهار سال از زندگیت جلو افتادی🤭

دومی ... خیاطی عالیه  طراحی و دوخت و شناخت پارچه  آقا و نوکر خودتی  هر وقت خواستی ...

اره خیلی دوس دارم اول تو خونه میدوزم بعد تو روستا خودمون مغازه میزنم بعدم میرم تو شهر امید بخدا کارم بگیره 

شما آشناهاتون خیاطن درآمدش خوبه؟ 

اره خیلی دوس دارم اول تو خونه میدوزم بعد تو روستا خودمون مغازه میزنم بعدم میرم تو شهر امید بخدا کارم ...

آره قشنگم 

تو خونه خیاطی میکرد

هم واسه خودش و شوهر و بچه هاش

هم واسه هدیه دادن 

کارش خیلی خوب بود 

خیاطی بدون الگو بود مال اون ... وضعش توپه

پارسال نیم کیلو طلا داشت 

من مولر یاد گرفتم  

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
آره قشنگم  تو خونه خیاطی میکرد هم واسه خودش و شوهر و بچه هاش هم واسه هدیه دادن  کارش خ ...

آره من خودم خیلی علاقه دارم  امید بخدا بعد از عید میخام برم 

مولر چیه؟