2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179403 بازدید | 1505 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهار بدون اجازه اومدن خوب نیست من مثلا مادر خودم اگه بیاد خونه من یا خواهرم بیچاره از جایش تکون نمیخ ...

منم عرض کردم کار درستی نیست ولی سن بالا و مادر همسر بالاخره یه احترامی داره .ایشون بخاطر همسرشون سکوت کنن بهتره .

من به خودم هیچوقت همچین اجازه ای نمیدم . ولی بعضی وقتا سکوت بهتره 

بازم ایشون صلاح خودشونو بهتر میدونند .

وای چقدر منی تو با این تفاوت که من و مادر شوهرم فاصله داریم یه شهر دیگس میاد خونم بمونه من خواب باشم ...

چقدر ناراحت شدم بگو زهرماری تو بامن مشکل داری چیکار ب بابای عزیزم داری خدا خودت لعنت کنه ک عین ی مرغ فقط ب زمین نوک میزنی اون چ‌نمازی اخه

🧡🧡عضو گروه نارنجی 🧡🧡وزن اولیه ۷۲🧡🧡قد۱۶۵🧡🧡وزن فعلی۶۸🧡🧡وزن هدف ۵۶🧡🧡آخر بهمن۱۴۰۱وزن۶۶🧡🧡

اون زن حدیم شخصی حالیش نیست و شوهرت معنی زن داری را نمیدونه. فقط قفل در خونه را عوض کن و بعدا اگر شوهرت پرسید بگو بعضی وسایلم گم شده بود احتمال دادم دزد اومده باشه

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد
ببین من مادر شوهر خودم همیشه نگاه لباس زیرام ممیکنه وقتی میرم خونش و مجبورم بمونم و میخورم و پهن میک ...

اره واقعا ی حرفی یا جمله ای چندبار تکرار کنی ملکه ذهن لدم میشه و از زشتی اون حرف کم میشه مقصر شوهر استاتر ک اجازه میده مادرش تا این حد دخالت کنه شوهر میتونه خیلی راحت بگه مادرجان من بخاطر همسرم زحمت میکشم ک تو رفاه و اسایش باشه

🧡🧡عضو گروه نارنجی 🧡🧡وزن اولیه ۷۲🧡🧡قد۱۶۵🧡🧡وزن فعلی۶۸🧡🧡وزن هدف ۵۶🧡🧡آخر بهمن۱۴۰۱وزن۶۶🧡🧡
چقدر ناراحت شدم بگو زهرماری تو بامن مشکل داری چیکار ب بابای عزیزم داری خدا خودت لعنت کنه ک عین ی مرغ ...

از اون روز دوتا از جاریام پدراشون سرطان گرفتن من انقدر ناراحت شدم همش میگم انقدر نفرین  کرد بدبختارو 

از اون روز دوتا از جاریام پدراشون سرطان گرفتن من انقدر ناراحت شدم همش میگم انقدر نفرین  کرد بدب ...

نه عزیزم ب دلت بد راه نده مگه خدا بیکاره یا بی عدالت ک هرکی هرکیو نفرین کرد انجام بده عدالت خدا خیلی بالاتر

منم عرض کردم کار درستی نیست ولی سن بالا و مادر همسر بالاخره یه احترامی داره .ایشون بخاطر همسرشون سکو ...

خونه هر ادمی حریم شخصی اونه بزرگتری که این چیزا حالیش نیس خودش یه کاری میکنه احترام بهش نزارن بزرگتر باید کاری کنه که کوچیکتر ازش الگو بگیره بعدم همسر شما اگه واقعا به فکر شما باشه نمیزاره خانوادش ارامش خانومشو بهم بریزن 

خب بیااااااااااد مگه چی داری که دیدنش شرمنده ات کنه......من اوایل ازدواج اینجوری بودم در قفل میکردم الان بعد ده سال بیخیالم نه که اونا چک نمیکنن نه،بلکه به این درک رسیدم که چیزی برای پنهان کردن ندارم دلیلی هم ندارم .....حتی چند ماه پیش تو اسانسکر منو دید گفت مهمون اومده مرغ داری کلید دادم بهش گفتم من دارم میرم بیرون برو خودت بردار....مادر شوهرم شوکه شد!عوضش اونم بعد یکی دو هفته کلیدشو داد دست من....کمی مثبت باش ...کمی ریلکس باش...اصلا اسیابتو برداشته که برداشته چه اشکالی داره فکر کن مادر خودت بود هم این همه واکنش منفی نشون میدادی؟هرگز واکنشت منفی نبود پس شوهرت هم برا همین واکنشش منفی نیست پس اگه بگی فقط کدورت رخ میده .....عزیزم به روشون نیار فقط اگه چیزی داری که نباید کسی بفهمه اونو تو خونه نزار.

اره راس میگه تمام این کارا این بلاها سر مادرشوهرت بیار ولی وقت کردی کمی بالا رو هم نگاه کن خدا اونجا ...

اره دنیا دار مکافات با هرکه هرچه کنی برتو همان میگذرد