2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179403 بازدید | 1505 پست
متاسفم براش کارما جوابشو میده 

گفتین کارما جواب میده افرین ودرود بر شما

واقعا همینه دنیا دنیای عجیبیه

به نظرم انسانها همینجا جواب میگیرن

من قبول ندارم که برای کار خوب برن بهشت وبرای کار بد برن جهنم

یه قضیه دوست دارم تعریف کنم بااجازه استارتر

هرچند به موضوع تاپیک مربوط نیست

داداش من توی سن۱۸ سالگی دو تا سیلی زد توی گوش پدرم که چرا میای توی کوچه

کسر شانش میشد رفیقاش پدرم و ببینن 

خدا میدونه پدرم هیچ مشکلی نداشت که این خان داداشم مخالف اومدنش توی کوچه بود

همیشه خدا بهترین کت وشلوارو میپوشید

به جز اونی که تنش بود یه دست هم توی خشک شویی داشت .

خلاصه کنم پدرم اون روز خیلی گریه کرد

وبه داداشم گفته بود از خدا میخام اب بدوه نون بدوه توهم به دنبالش.

به دو سال نکشید که پدرم فوت شد 

واما داداشم سه تا شغل داره

ولئ همیشه از نداری میناله

وقسمت جالب ماجرا اینکه یکسال دیگه۶۴ سال شون میشه و بتازگی دوماهه متوجه شدند کلیه هاش کوچک شدن وکارایی نداره باید دیالیز بشه😔😔😔 از خدا میخام یه رحمی به بچه هاش بکنه و شفا بهش بده دوستانی هم که مایلن یه صلوات  برای سلامتی خودتون وایشون بفرستین

و خیلی احترام پدرو مادرتون را داشته باشین

ببخشین اگه طولانی شد

خیلی فیلم نگامیکنی😐😂😂🤣

شاید مقداریشو عملی هم کردم 🤫ولی خب زبونم دراز تره 😂😂 تو اینجور مواقع رک میزارم کف دست طرف و ابروریزی..ن خونواده همسر کلا هر کسی ک کارش اشتباه باشه ..

ولی اسی ن خونوادش پشتشن ن شوهرش..

پس عملیات بهتره😃🤭ضرر حداکثری ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتین کارما جواب میده افرین ودرود بر شما واقعا همینه دنیا دنیای عجیبیه به نظرم انسانها همینجا جواب ...

خدا پدرتونو رحمت کنه. خدا ب همه ی ما رحم کنه  .دل پدرو مادر ونشکنیم دعای خیرشونم همیشه بدرقه مونه

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
چه جوری بگم فهمیدم لو میرم 

به شوخی و با خنده بگین فکر کنم جدیدا خونمون جن پیدا کرده و وسایلم جابه جا میشن که بدونن حواستون جمعه و متوجه تغییرات میشین

بعدم به بهونه گم کردن کلید و امنیت نداشتن قفل درو عوض کنید. وسایلی هم که نمیخواین ببینن قایم کنید جاهایی که قفل دارن و کلیدشو با خودتون ببرین

اگر دیدین ادامه میدن یه روزبگین میرم بیرون و دیر میام ولی یک ساعت بعد برگردین توی خونه اگر باشه میبینین خانوم رو

اگر هم شوهرتون ادم منطقی هست باهاش صحبت کنید خودش تذکر بده اگرم نه همون روشای بالا رو امتحان کنید

/////////////// //////

ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّّْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙚𝙭A𝙖█ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙥𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ██████ ]ًًًًًًًًُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ.ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ۱█ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ 🕸█████ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ █

کآری ب مادرشوهر اسی ندارم ....ک کارش هیلی زشت و اشتباهه.... ولی این حجم از خبیث بودن شما از کجا‌می ...

😛😂😂😂تازشم خیلی آدم مهربونیم ولی خب حرصی شدم از دست مادرشوهر اسی ...

بیا قربونت ازم نترس ..چیزی نگفتم ک ..

شاید ذهن خلاقی دارم 😉

خدا پدرتونو رحمت کنه. خدا ب همه ی ما رحم کنه  .دل پدرو مادر ونشکنیم دعای خیرشونم همیشه بدرقه مو ...

🌹🌹

همینه شاید پدرومادرها امروزه بااین وضع اقتصادی نرمال نباشن ولی حق نداریم صدامون را بلند کنیم

فقط دنبال باشیم دعامون کنند که عجیب گره گشای زندگیهامونه

اسی میخوای تنبیهش کنی ؟؟؟ آیا دوربین تو خونش تو اتاق هاشو رو هم نشون میده ؟؟ اسی جان یه وایتکس بگی ...

تو از منم بیش فعال تری 🤣🤣🤣🤣 واسه خنده خوب بود ولی عملی نیست که عملی هم باشه فایده ای نداره

حالمون خوب باشه و دلمون خوش ❤❤❤😍😍😍
کاغذ بنویس پدر سگ چه .. مبخوری بزار تو کشو و... 

عااالی بود😀😀بعدم بنویسه  اره با خودتم که اسیابمم بردی

که شک مادرشوهرشم برطرف شه فکر نکنه برا شوهرش نوشنه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪