2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179396 بازدید | 1505 پست

بچه ها فرش لنگه ب لنگه تو حال زشت میشه ؟؟؟؟؟؟اگ مث فرشمونو پیدا نکردددیم چ کنیم 

خونمون دوتا فرش ۱۲میخوره یکیشو یکیشو ندارم مثلشم پیدا نمیکنم هیچ جوره چون مال قبله چ کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم یه چیزیو عمدا گم کن  بگو قبل اون خریدم گذاشتم دیگه نیست به شوهرت بگو من نبودم کسی اومده ؟بگو هرچی میگردم پیدا نمی کنم تودش میگه نه فقط مامانم اومد بعد بگو برو بابا مگه مامانت حیوونه که بره سر کشو و کابینتام بعد ببین چیکار میکنه 🤣🤣🤣🤣

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
آفرین . بگو یه نفر به اسم نسرین ،  تاپیک زده بود نی نی سایت. از دست مادر شوهرش که میره سر وسای ...

😂😂😂😂😂

یا صاحب الزمان بازم خودتو بهم نشون بده بزار این بار باهاتون حرف بزنم بزار یه دل سیر نگاتون کنم 

داخل کمد و کابینت و یخچال یاداشت بزرگ بنویس که راضی نیستی سرک میکشه و فهمیدی فقط به روش نمیاری

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اسی میخوای تنبیهش کنی ؟؟؟ آیا دوربین تو خونش تو اتاق هاشو رو هم نشون میده ؟؟ اسی جان یه وایتکس بگی ...

اره راس میگه تمام این کارا این بلاها سر مادرشوهرت بیار ولی وقت کردی کمی بالا رو هم نگاه کن خدا اونجاست همه شو واست یادداشت میکنه تو همین دنیا به خودت تحویل میده  عزیزم دنیا دار مکافاته  اینا چیه یادش میدی   مثلا داری کمکش میکنی یا براش چاه میکنی 😳😳😳

یا صاحب الزمان بازم خودتو بهم نشون بده بزار این بار باهاتون حرف بزنم بزار یه دل سیر نگاتون کنم 

والا آدم میمونه چی بگه این چه قومی بود دختر ادم قحط بود 🙄🙄🙄

حالا داداش من سه ساله ازدواج کرده تا حالا دو بار رفتیم خونه اش اونم از بیرون غذا سفارش داده.

با این که خونه رو مامانم براشون خریده حتی موقع خرید خونه نرفت و گفت هرچی خودتون پسندیدین اونم گفت باید نزدیک مادرم باشم و یه کوچه اونورتر از مادرش خونه گرفت با این حال اولین بار که مامانم رفت خونه اش در اتاق خواب رو باز کرد تا ببینه چون اولین باری بود که خونه ای که خودش خریده بود رو داشت میدید بعد رفتنمون زنش با داداشم قیامت کرد که مادرت به چه حقی اتاق خواب منو دیده

وقتی نامزد بودن تا سه ماه سه چهار روز در هفته میومد خونه ما یه سلام میکرد میرفت کلا تو اتاق داداشم میموند داداشم شام رو میبرد تو اتاق شام رو میخوردن گاهی شب میخوابیدن بعد میومد میگفت خداحافظ و میرفت

بعد همه جا نشستن گفتن داماد میاد خونه ما میمونه

یه استکان رو تو خونه ما جا به جا نکرده

فامیلامون میخواستن برن خونشون کادو خونه ببرن گفت نمیتونم دعوت کردیم خونه خودمون به خاطر عروس که کادو بیارن از اول تا اخر با مادرش نشست یه گوشه با هیشکی حرف نزد از جاش تکون نخورد

با کلی اصرار واسه رقص بلندش کردیم با اخم بلند شد خودشو تکون داد زودتر از مهمونا هم پا شدن رفتن

الکی هم بهانه میکنه از من و مادرم بدگویی می کنه پیش داداشم

شیش ماهه نیومده خونمون روز مادر هم نیومدن

شاغلم نیس تو خونه هست همیشه هم مریضه

جمعه ها داداشم باید تی بکشه و حموم دستشویی رو بشوره 😂😂😂😂😂

داداشم تو خونه دست به سیاه سفید نمیزد

حالا پذیرایی می کنه همه کار میکنه

چه میدونم خواهر جان لابد مال اینا طلاست دیگه 🤣🤣🤣🤣🤣

حالمون خوب باشه و دلمون خوش ❤❤❤😍😍😍

عزیزدلم از همسرت بخواه تو خونه (الکی)برای امنیت دوربین نصب کنه وصل کنه به گوشیت ک هرجا رفتی خونت و ببینی از طریق گوشی،و میکروفون دار باشه که صداهارو هم بشنوی،

قفل در خونت و آپارتمانی کن که وقت و بی وقت نتونه در و باز کنه بیاد خونت،

با همسرت جدی صحبت کن بگو متوجه این رفتارای مادرش شدی،مثال همین آسیاب که استفاده کرده بگو متوجهش شدی، و تحت فشارش بذار بگو واحد و بفروشیم از اینجا بلند شیم یا به هر طریقی شده مستقل شیم تو توی خونت امنیت نداری وقتی ببینه انقدر مصمم هستی برای بلند شدن از اونجا،به مادرش تذکر میده

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱