2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179403 بازدید | 1505 پست
اسی میخوای تنبیهش کنی ؟؟؟ آیا دوربین تو خونش تو اتاق هاشو رو هم نشون میده ؟؟ اسی جان یه وایتکس بگی ...

بچه ای خیلی...یاد فیلم تنها درخانع افتادم

میشه برای زندگیم و عزیزام دعا کنید...؟انشالله نور دعاتون برگرده ب زندگیاتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا راه 

1_تموم کارای بیرونتونو تا وقتی همسرتون منزل نیست انجام بدید که وقتی ومدن شما خونه باشید

2_نقشه بکشید خرابش کنید زنک رو پیش شوهرتون

یعنی مثلا پول یا یه وسیله ی گرونی از شوهرتون که دم چشم باشه، دقیقا قبل از رفتن بیرون بردارید برید تا مادرش بیاد و بره، بعد که برگشتید بالاخره دنبال وسلیش میگرده شما هم که بیرون بودی منکر میشی پس؟ کم کم شک میکنه به مادرش و خودشون تو رو هم وایمیسن بدون خونریزی🤗

پ ن:

مادرشوهرا لطفا انقدر چندش نباشید بخدا مار هم حاضر نیست زندگی بچشو بهم بریزه که بعضی مادرا اینکارو میکنن

یالا گودبای😒💣
مگه کلید خونتون دست مادرشوهرته که دم به دقه اونجاس  حالا نی نی سایتیای عزیز این سوالو از خودتو ...

اگه مادر من بخواد همچین کاری با داداشم یا زنداداشم بکنه به زن داداشم حق میدم از خونه بندازتش بیرون داداشم حق نداره دهنشو واسه زنش باز کنه

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

اسی میخوای تنبیهش کنی ؟؟؟ آیا دوربین تو خونش تو اتاق هاشو رو هم نشون میده ؟؟ اسی جان یه وایتکس بگی ...

بآ خوندنش هیجان زده شدم😆

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم

باسلام خدمت مشتریان عزیز:

پخش باقری فعال در زمینه پخش عمده اسباب بازی وخرازی وبدلیجات، ولوازم التحریر، آرایشی و بهداشتی، انواع جاکلیدی، بادکنک،

انواع جوراب های زنانه ومردانه وپسرانه ودخترانه بچگانه در طراح ورنگ های مختلف تنوع بالا،

وحدود 200قلم پروفروش وغیره هستیم،با بهترین کیفیت ومناسب ترین قیمت، آماده همکاری با تمامی فروشگاه ها بزرگ و مغازه هاوغیره می ۰باشیم،

با یکبار خرید از ما مشتری همیشگی ما می شود.

تحویل درمحل کاملا رایگان،

ارسال به سرتاسر کشور..

آدرس دزفول...

شماره های تماس 09356055774

09169879810

با تشکر پخش باقری

https://rubika.ir/pakhshebagheri

چون این مسخره بازیا رو که مادرشوهر منم داره حتی اگه من خونه باشم جلو چشمم میگرده 

البته خیلی بهش رو داده بودم پر رو شده بود 

جدیدا محل سگ نمیکنم اصلا دعوت وشام ونهار هم نمیدم خودش فهمیده دمبشو کوتاه کرده کمتر میاد 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

منم همین مشکلات سرک کشیدن و داشتم

واقعا برام سخت و ناپسند بود.

چند بار غیر مستقیم به همسرم گفتم گوش نکرد.

ناراحتم میشد.

دیگه یه بار که خیلی حرصم و دراورده بود و خیلی ناراحت بودم از دستش یه استوری با همون موضوع گذاشتم و اونم دید و خودم و راحت کردم دیگه خواهر😄

بعدشم رفتم به یه بهانه ای کلید خونمو ازش گرفتم

تا یک ماه قهر بود باهام .

الانم دیگه راحتم