2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179403 بازدید | 1505 پست
همینو برای مادرشوهرت بذار ب کسی نگو .بگو بهش پخشش کنم تو فامیلاتون براتون بد میشه لطفا دیگه اینکارو ...

چرا اینقدر بزرگش میکنید، اینجوری که بدتره

فوقش بگه خونه پسرمه دوس دارم

به نظرم مهم نیست شاید از رو کنجکاویه

مادرشوهر من در حضور. خودم کل کابینتا و کمد و یخچال همه چیو باز میکنه و بررسی میکنه

اصلاً مهم نیست برام

حتی کمد لباسمو باز میکنه میگه چرا اینو خریدی اونو خریدی، منم جواب نمیدم

بذا هر فکری میخوان بکنن

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
اسی میخوای تنبیهش کنی ؟؟؟ آیا دوربین تو خونش تو اتاق هاشو رو هم نشون میده ؟؟ اسی جان یه وایتکس بگی ...

واقعا برای تربیتت متاسف شدم 

نمیدونم محیط این چیزارو یادت داده یا در ذاتت هست

در کل امیدوارم روحت بیشتر از این آلوده نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول صبح جمعه خوشحالم کردی عزیزم .برو بخور نوش  جونت بعد بیا تو یکی از تاپیک های خودم بگو چکار ک ...

فرداش زنگ زد گفتم خانوادم نبایدبفهمن ماشین اینجور کردی اینه بخر سریع بازبون خوش گفتم ک بره بگیره

خلاصه گف بیا فلان جااینه بزنم برات

رفتم و اینه رو نصب کرد و خاس پیاده شه زدم توکمرش ک باراخرته دس بمن زدی

برگشت یکی زد تو سرم ک سردرد شدید گرفتم تاشب

گف انگا بازتنت میخاره

و رف

پیاده شدم بااشک داد زدم الهی خیر نبینی چننفرم بودن

اومد ک بیاد سمت ماشین نشسم وفرار

زنگ زد هزار بار یبارش جواب دادم گذاشتم جیبم و کارام میکردم توخیابون کافینتی کار داشتم و خلاصه قط کرده بود وبعدشم پیام و پیام

بش گفتم جلو نصابت بایدازم عذر بخای اگرن نمیبخشم 

گف اونا فقط کارگر منن و من نمیکنم و بی خدافظی کات کردم ازاون لحظه تا یساعت پیش یکسره پیامو زنگ والتماس ومن حتی ی نقطه ج ندادم

من بااینکه خیییییلی دل رحمو مهربونم واحسلساتی امااگر کسی رو حتی اگر دیوانه واربخام اگر اراده کنم ی ساعت طول نمیده ک ولش میکنم مث اب خوردن جوری ک طرف باورش نمیشه

جهنم خالیست ◂تمامشیاطین اینجا هستند
اسی میخوای تنبیهش کنی ؟؟؟ آیا دوربین تو خونش تو اتاق هاشو رو هم نشون میده ؟؟ اسی جان یه وایتکس بگی ...

😐😐😐

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...
کلید نداره وقتی شوهرم خونه میاد من نیستم 

عزیزم ساعت باشگاهتو عوض کن مثلا بنداز صبح ک شوهرت خونه نیس رفتی بیرون هم ب قول دوستمون یه دست استکان ایرانی بگیر یکی دو دونه اش رو بشکن بنداز دم در وروذی و اتاق تا اگه کلید داره پاهاش زخمی میشه اگر هم نیومد ک بهتر یعنی کلید نداره و کلاسا رو بزار همش صبح باشه....و بیشتر تو خونه بمون و شوهرت رو بگیر تو مشتت.. 

چرا شر به پا میکنم ولی تازه فهمیدم بخون نمیخوام بفهمن من صداشونو ظبط کردم راه میخوام که چه جوری بهشو ...

هیچی مثل نوار بهداشتی ک با بتادین قرمزش کردی اثر نمیکنه

قشنگ اووق میزنه

بهش بگو چرااسیابم رو برداشتی بگو تا فکر کنه خیلی تیز هستی  بازهم گوشیت رو بزار وبرو

مامانم میگه الان به شوهرت بگو برا کی آسیاب برداشتی الان بردار میگه استفاده کن بگو  اسیاب جایی بردی بد جا انداختن 

دخترم تمام زندگیم 
مامانم میگه الان به شوهرت بگو برا کی آسیاب برداشتی الان بردار میگه استفاده کن بگو  اسیاب جایی ب ...

اره این خوبه بگو این چرااینجوری شده مگه چیزی اسیاب کردی باهاش خودش دیگه میفهمه😏