2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179403 بازدید | 1505 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم بازی کن بگو خونمون از ما بهترون داره وسایل جابه جا میشه بگو قلم پاش بشکنه تو خونه جولان میده خیر ندیده، بگو آسيابم نبود دوباره اومد سرجاش دستش بشکنه، خودتو بترس بزن بگو باید خونه رو عوض کنیم تا دست از این کارها بردارن 

مامانمو اینجور بهش میگه تو فک کن با ما چه رفتاری داره مگه جرعت داریمم؟ 

بی محلش کنین اصلاآدم حسابش نکنین نه سوال بپرسین نه هییچی خنثی این بهتره براش 

بایدبترسه ازآینده اش چون باچشم خودم دیدم کسیکه دل مادروخواهروبرادرشوبشکونه چی بسرش میاد

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
اره راست میگی این خوبه بعد هوارو میفهمه که من میفهمم وسایلم دست خورده افرین 

بعدم بگو من دیگه تو این خونه نمیمونم وسایلم جا ب جا میشه درا بازشدن . اگه عطرم میرنه مادرشوهرت بگو تو خونه وقتی میام بوی عطری میشنوم 😂

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خب ممونه بگه خودم دس زدم یه چی برداشتم    

آخه خودش چیکار با آسیاب یا کمد لباسای زنش داره

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

به همسرت بگو: آسیابم جابجا شده بود تو برداشته بودی یا جن های زشت ؟😁

ببین عکس العمل همسرت چیه ؟

من باشم یه بار نقش بازی میکنم که مثلا رفتم بیرون .ولی تو خونه قائم میشم .تا اومد میام روبروش 😂

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نه ندیدم ...کدوم تاپبکم عزیزم؟!

بد دهنی اون کاربر

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
من جای تو باشم روی یه کاغذ مینویسم فضول خانوم همه جارو گشتی و نگاه کردی حالا دیگه برگرد خونه خودت می ...

سواد نداره

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

من باشم غوغا می کنم مرگ یه بار شیون یه بار یکبار که اومد خونم بهش محکم جلو شوهرت بگو من دلم نمیخواد کسی میاد خونم بره وسائلمو بگرده من خودم جایی برم رعایت میکنم

من صدا ضبط کردم چندین باره

هی گفتم فرصت بهتون بدم شاید این اتفاق نیفته دیگه

چرا خونمو می گردی 

چرا وسائلمو بدون اجازم می بری 

چرا تو کشو هام که وسائلم خصوصیمه می گردی

چندباره متوجه شدم هیچی نگفتم اگر یکبار دیگه متوجه بشه فامیل رو جمع می کنم توخونم که اسایش و امنیتمو بردی 

دیگه هم نشون نده صداشو و نگو فقط یکبار بود۶

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤

استارتر اول میخواستم بهت بگم که چو بندازی یه تیکه طلا یا مقداری پولت گم شده بعد دیدم میگی مادرشوهرت باهات لجه و فلان منصرف شدم ببین عزیزم یه کاری کن زندگیت آرامش داشته باشه شما همه ی وسایلای شخصیتو بزار تو کمدی که درشو قفل میکنی بعد بزار انقدررررر بیاد در کابینت باز کنه و ظرف و ظروف ببینه تا جونش دربیاد !میدونم حس خیلی بدیه ولی وقتی کمد تو رو قفل ببینه میفهمه تو میدونی میاد و کم کم از بقیه ی جست و جوی بی حاصلش خسته میشه .بعضیا کافیه نقطه ضعف از آدم بگیرن تا میتونن حرص میدن ولی وقتی در شما بی تفاوتی و آرامش ببین خودشون حرصی میشن و دیر و زود دست میکشن 

خدایم برایم کافیست💗

چقدر شرایطتت بده ب نظرم تنها راهت اینه ک دوربین بزاری جایی ک ببینن وصل کن رو گوشیت 

بعدم ادعا که پول یا طلای خاصی ازت دزدیده شده 

اول این ادعا رو مطرح کن و بزن به کولی بازی بعد دوربین نصب کن ک کسی جرات مخالفت نکنه

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم