2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179403 بازدید | 1505 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی 

اسی نوار بهداشتی رو بتادین بریز روش بزار تو یخچال تو کمدات و کشوهات هم بزار حتما به روت میاره وفتی بهت گفت بهش بگو چندوقت بود همش وسایلم جابجا میشد خواستم ببینم کار کیه 

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

اسی هرجا نشستی بگو احساس میکنم دزد داره ساختمون

به مادرشوهرت بگو مامان حواست باشع ساختمون دزد داره

بگو احساس مبکنم میاد خونمو میگرده پدرسگه مادرج...

توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟

عزیزم با شوهرت صحبت کن و بهش بگو خیلی وقته میدونی وقتی نیستی مادرش میاد و کل زندگیتو زیر و رو میکنه بعدشم ازش بخواه خونتونو عوض کنه 

یا اگه میخوای مستقیم به روی خودش بیاری بگو مامانجان 

چیزی تو خونم مونده از شما؟ که میان واسه جستجو؟ 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

🤔🤔چرا گفته؟ مطمئنی زن خوبی هستی به خودت وقیافت میرسی آشپزیت خوبه؟ اخلاقت چطوره؟ بچه داریت چی؟ ...

چ سوالات ب جایی آفرین 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ممنونم ممنونم ک سطح ای کیو کشورمون رو میبرین بالا  

کلید ندادم بهشون عزیز...در کلا بازهدقفل نمیکنم...یبار قفل کردم گفتن چیزی که ازخونت برنمیداریم که در ...

خواهر منم با مادر شوهرش حموم مشترک رود تو خونه خواهرم وقتی میرفتیم میومد واجبی میزد خونه بو میگرفت خفه میشدیم به خدا 

دخترم تمام زندگیم 
🤔🤔چرا گفته؟ مطمئنی زن خوبی هستی به خودت وقیافت میرسی آشپزیت خوبه؟ اخلاقت چطوره؟ بچه داریت چی؟ ...

یعنی تمام زنانی ک بهشون خیانت شده یا طلاق گرفتن

زشتن؟به خونه زندگیشون نرسیدن؟بچه داریشون بد بوده؟آشپزیشون بد بوده؟😐😐😐

چه چیزا ک اینجا ادم نمیشنوه