2777
2789
عنوان

حس ششمیابیاین بگین آزمون استخدامی اسفنده یااردیبهشت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی  منم استخدامی شرکت کردم  چجوری منابعشو میخونی  میشه یکم راهنماییم ...

سلام.پسرم مریضه در اولین فرصت جواب میدم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
در مورد رفلاکس هست

عزیزم در خدمتم.پسر من بیشتر آلرژیش اذیتش میکردیعنی چون کولیت و رفلاکس و آلرژی باهم داشت اذیت شد.داروهایی ک واسه رفلاکس و کولیت بود آلرژیشو تشدید میکرد

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
سلام عزیزم خوبی  منم استخدامی شرکت کردم  چجوری منابعشو میخونی  میشه یکم راهنماییم ...

من شرکت نکردم عزیزم.

از مرداد منابع قبلی رو خوندم الان نمیتونم تو این زمان کم و با وجود گلپسرم درس بخونم.

ان شاءالله دبیری شرکت میکنم.

کل منابع،خلاصه،تست،برنامه ریزی و آزمون تو کانال منابع آموزگاری و دبیری تو ایتا و تلگرام هست.رایگانم هست.

صدقه ی جاریه این کانال رو ب دیگران هم معرفی کن ک بیخود پول خرج نکنن.

براتون آرزوی موفقیت میکنم

آزمونتو خوب دادی؟ 

شرکت نکردم گلم.ان شاءالله دبیری