2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترم ۶ این ترم  نمیدونم واقعا نمیدونم  این چه وضعشه  دارم دیوونه میشم ب خدا

چ خبره چقد زیاد کردن پرستاری رو من دیگه ترم اخر خیلی زیاد شده بود ۱۰ دادم بازم میگم نمیارزه انقد که این دانشگاه آزاد تا لحظه اخر تا همون اسکی هم منو عذاب داد

✨🤍love me like you do
نمیفهمم اصلاااا نمیفهممم اخع تو ی ترم ۹ تومن ؟!

خودگردان که تا اخرش همونقدر میموند تا اونجا ک میدونم ولی اخر دانشگاه آزاد قاعده قانون نداره مخصوصا ظرفیت خودگردانش از گلوشون پایین نره 

✨🤍love me like you do
وای یادم نمیره چقد اذیت شدم تا سر همون اسکی هم دست از اذیت برنداشتن 

وای من برای اسکی خدا رو شاهد میگیرم ۱۰ شب نخوابیدم از شدت استرس و فکر و خیال

رفتم بیمارستان اورژانس میخواست دیازپام بهم بزنه ترسیدم گفتم قرصشو داد بازم به بدبختی خوابیدم 

الان درسم تموم شد باید برم طرح اما میخوام برم مرکز بهداشت شد که هیچی نشد میرم معاف میکنم و دیگه هم سرکار نمیرم 

پول به هر قیمتی ارزش نداره 

وای من برای اسکی خدا رو شاهد میگیرم ۱۰ شب نخوابیدم از شدت استرس و فکر و خیال رفتم بیمارستان اورژان ...

ببین خدارو شکر کن ازتون پول نگرفتن لعنتیا ۱ تومنم بابت اسکی گرفتن بعد فک نکنم هیچ دانشگاهی اندازه آزاد تهران اسکی رو سختتت بگیره تفسیر نوار قلب اخه کار پرستاره؟!!!خدا نگذره ازشون عقده ایا رو آخرم سر ی ایستگاه چرتی مثل واکسن ک تایم کم آوردم منو انداخت دوباره رفتم امتحان دادم. عمرمان رو هدر دادیم خواهر 

✨🤍love me like you do
ببین خدارو شکر کن ازتون پول نگرفتن لعنتیا ۱ تومنم بابت اسکی گرفتن بعد فک نکنم هیچ دانشگاهی اندازه آز ...

خاک تو سر عقده ای شون 

منم تهرانم 

دانشکدتون همون خیابون شریعتی قلهک بود یا بردن جای دیگه؟