2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم چوب اشتباه خودمو میخورم  نباید به این ازدواج تن میدادم ولی حالا هم که قبول کردم نباید ...

اتفاقا شاید باورت نشه ولی سن بچش خیلی خوبه.من عاشق بچه های این سن و سالم.چون تو دوره ی بلوغ و رشدن و دنیای پایه و جالبی دارن.من باشم میگم بیاد پیش خودمون.

خودمم تا چند سال باردار نمیشدم فقط پایه ی دنیای جالبش میشدم.

بخدا اگه قشنگ و زیبا به زندگیت نگاه کنی لذت میبری.

حیفه عزیز من.

نکن اینجوری با خودت و زندگیت.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
اتفاقا شاید باورت نشه ولی سن بچش خیلی خوبه.من عاشق بچه های این سن و سالم.چون تو دوره ی بلوغ و رشدن و ...

آخه اون بچه همش منو و رفتار پدرش با منو با مادرش مقایسه میکنه و اذیت میشه 

همش وقتی من باهاشونم بین پدرو پسر بحث و دعوا میشه 

پدرش هی میخواد جلوی من تحکم داشته باشه و دعواش کنه و تربیتش کنه اونم غرورش له میشه خوب

یا اینکه اون چندین بار به زبون آورده و گله کرده  که چرا با مادرش مثل با من مهربونی نمیکرد 

دست خودش نیست اونم به هر حال حسادت های خودشو داره

تو سن حساسیه

اتفاقا شاید باورت نشه ولی سن بچش خیلی خوبه.من عاشق بچه های این سن و سالم.چون تو دوره ی بلوغ و رشدن و ...

کاش منم مادر بودم و یا حس مادری رو میفهمیدم و انقدر بچگونه خودمو آزار نمیدادم 

ممنون از مهربونی و راهنمایی های خوبت عزیز دلم

ما آدما به انسان های مهربون و دل پاکی مثل شما که با حرفای خوبتون امید و انرژی به زندگی دیگران میدید خیلی احتیاج داریم

❤🌹🙏

کاش منم مادر بودم و یا حس مادری رو میفهمیدم و انقدر بچگونه خودمو آزار نمیدادم 

منم ده ساله ازدواج کردم عزیزم ولی بچه ندارم.شوهرم دوس نداره.خودم هلاک بچه ام.

دیگه کار از کاش و ای کاش گذشته.

بچسب به زندگیت و خودتو وفق بده.

ممنون از مهربونی و راهنمایی های خوبت عزیز دلم ما آدما به انسان های مهربون و دل پاکی مثل شما که با ح ...

قربونت برم عزیزم.

آخه آدم یه بار به دنیا میاد و مدت کوتاهی جوونه.قدر جوونیت رو بدون با همسرت عشق کنید.

بخدا زندگی میگذره.حیفه مفت از دستش بدی گلم.