اول بگم که چه دختر چه پسر هر دو عزیزن و هیچ فرقی ندارن اما خب ادمی بالاخره دوست داره از هر دوجنس داشته باشه کسی نریزه سرم که مکه پسر میخواد چکار کنه😑😑😑
خب اول بگم که دوماه کامل رعایت کنین ایشالله نتجیه میگیرین....لبنیات حذف کنین کامل...از میون میوه ها و سبزیجات کاهو گوجه توت فرنگی شدیدا قلیایی میکنه بدنتون رو و خیلی کمک کننده هست...موز پتاسیم بدنتون رومیبره بالا ...مرکبات و یه سری میوه دیکه هم هست که میشه استفاده کرد اما ترجیح دادم بیشتر پرهیز کنم تا مصرف...مصرف سدیم رو زیاد کنین ینی مغزیجات نمکی بخورین تخمه آفتابگردون عااالیه....خیارشور بدون سرکه شدیدا عالیه...استفاده از جوش شیرین رو فراموش نکنین همخوراکی هم دوش واژینال. اگر براتون مقدوره یه افتابه بزارین تو دسشتوی اب نمک درست کنین با اون خودتونو بشورین....زیتون خوبه...حلوای سین درست کنین بخورین ...توی عسل زنجبیل گرده نخل قرص کمر فلفل سیاه جنسینگ و هرچیز دارویی دیگه که میدونین اثر بخشه بریزین روزی یه قاشق بخورین...هر روز صبح چنتا دونه فلفل سیاه نکوبیده با اب بخورین....کاسنی حتما هم خودتون هم شوهرتون شب تا شب بخورین یا عرقشو یا دم کردنیشو...
اما از همه اینا مهمتر اقدام توی روز تخمک گذاری هست و اینکه خانم اول ارضا بشه... اگع براتون مقدور بود لتروزول بخورین و امپول اسازد سازی روز سیزدهم با انجام سونو بزنین روز14.15.17اقدام داشته باشین
ایشالله که نتیجه دلخواهتونو میگیرین... نوشابه سرکه گوشت قرمز کامل حذف بشه چون بدنتون اسیدی میکنه...
گوشت مرغ و ماهی مصرف کنین ...سیب زمینی شدیدا بدنتون قلیایی میکنه عالیه...شوید و رازیانه کاملا حذف بشه...
از روز پنجم پریودی با میخک خودتون رو دود بدین حتما روزی دوبار
قرص فلوکونازول بدنتون قلیایی میکنه
پی نوشت::::اینا همش تجربم هست و چندین نفر که با این کارا تونستن به حنسیت مد نظرشون برسن و من زیر نظر دکتر کاشف توی شیراز بودم ..اینا همش تجربه دکتر کاشف هست...پس مثال مقص نیارین که مثلا فلانی هر روژ رازیانه خورده و پسر اورده....اینارو انجام بدین کمک میکنه به جنسیتی که میخواین