منم خیلی دلم برای دخترم سوخت باعث شد به فکربچه بیوفتم
کار خوبی میکنی من با شوهرم ده سال اختلاف سن داریم وگرنه دوست داشتم یه بچه ی دیگه بیارم فک میکنم برای شوهرم دیر باشه دیگه اون طفلی باید همش مادوتا رو ببره دکتر و دوا کنه😂😂😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم دقیقا همینم نه مادرم جوونه که درد دل کنم ... دوستامم همشون خواهر دارن
اینم قسمت ماس دیگه الان عید همه با خواهر مادرشون میرن خرید من که مامانم مریضه خواهرم ندارم باید با شوهرم برم از خرید با مرد بیزارم اصلا حوصله ندارن میبینم زنا چندتایی بیرونن خیلی غصه میخورم بازم شکر کاش خدا دوقلو دختر میداد تا جوونم حداقل پیری تنها نباشم😁
دقیقا اکثرا درگیر زندگی خودشونن .. اخرم میرن پی زندگی خودشون ولی خانواده میمون مخصوصا ...
آره دقیقا، من بعد زایمانم بیشتر تنهایی رو حس کردم با اینکه زنداداشم داشتم چون شهر غریب بودم کسی جز مادرم نیومد خیلی از دوستام میگفتن مث خواهیم ولی تا حالا حتی نیومدن خونم ولی خانواده تو هر شرایطی میاد و اولویتی براش، البته همه چی خوبش خوبه، فهمیده و باشعور و دلسوز،
اره منظور منم همین بود به قول یکی از دوستان اینم سرنوشت ماست دیگه
عزیزم الهی با یه مرد مهربون ازدواج کنی و خدا یه دختر شیرین بهت بده که بشه همدمت. و آدمای خوبی بیان تو زندگیت که کنارت باشن و لحظات خوبی کنارش داشته باشی. از ته دل بهترینهارو واسه شما و همه اونایی که تنهان آرزو میکنم
دقییییییقا منم خواهر ندارم و همیشه احساس میکنم تنها ترین آدم دنیام یه عالمه دوست دارم یه زن داداش خوب دارم ولی کدومشون مثل خواهر میشه زن داداشم ۳تاخواهر داره همیشه سرش گرمه خیلی حال میده واقعا