2777
2789
عنوان

واقعا به این نتیجه رسیدم ادمی که خواهر نداره همیشه تنهاست

| مشاهده متن کامل بحث + 3219 بازدید | 91 پست

من خواهر ندارم ولی دوستم 4تا خواهر داره زایمان زودرس شد مثل بدبختا افتاده بودگوشه خونش یکیشون نیومدن پیشش اینا همه شعار خواهر برادر پدر همشون  هیچن و هیچ

اره واقن من تنها زندگی میکنم و واقن اذیت میشم بعضی وقتا چن روز میشه حتی یه نفر ادمم نمیبینم دوستام با خواهراشون که هم سن و سال خودشونن یه سره مسافرت بیرون من همش تو خونه😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا...یدونه خواهر دارم همه کسمه....تا حالا دوستی بجز خواهرم نداشتم...خدارو صدهزار مرتبه شکر

عزیزمم .. ماشالا ❤

این منم ، پره آرزو 💪         این منم ، دنبال حال خوب 🤍             

من اگه هرروزباخواهرم حرف نزنم چرت وپرت نگم میترکم...

یه چرت وپرتایی که به هیچ غریبه ای نمیشه گفت😐

الان دلم لرزید که دخترم خواهرنداره😐

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

منم ندارم ،اما اصلا کمبودش و حس نمیکنم ،مامانم خیلی دوستمه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

من خواهر ندارم برادر هم ندارم(البته تنی ندارم)

خدا پدر مادرت رو حفظ کنه 

من چند سال قبل پدرم به رحمت خدا رفت . و چند روز قبل مادرم ب رحمت خدا رحمت .... 🥲

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
اره واقعا کسی ک خواهر نداره هیچی نداره من با وجود خواهرم ب هیچکسی تو دنیا نیاز ندارم

منم دقیقا

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا 
من اگه هرروزباخواهرم حرف نزنم چرت وپرت نگم میترکم... یه چرت وپرتایی که به هیچ غریبه ای نمیشه گفت😐 ...

دقیقا مادر منم اون سری همینو بهم گفت 

گفت دلم برات میسوزه .. ادمی که خواهر نداره ..پشتوانه نداره انگار 

دیروز بحث سر افسردگی بود

برادرم گفت حق داری افسرده باشی من فلانی(برادر کوچیکم)هست گاهی اوقات باهم حرف میزنیم تو تو خانواده با کسی حرف نمیزنی

من همیشه تنها بودم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
قابل توجه طرفداران تک فرزندی😐

تک فرزند رو نمیگه خواهر نداشتن رو میگه...

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا 
من خواهر ندارم برادر هم ندارم(البته تنی ندارم) خدا پدر مادرت رو حفظ کنه  من چند سال قبل پدرم ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم 🤍 صبرت زیاد

چه جالب منم میخواستم یه تاپیک در رابطه با خواهر بزنم خیلی ناراحتم خواهر ندارم حرف دلمو زدی، دوست خوب هم پیدا نمیشه یا کمه و همه درگیر زندگی خودشونن تو سختی ها و تنهایی ها فقط خواهر خوب کنارته که نداریم😔