2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیرش متوسطه احتمالا آبش زیادمیریزم اخه کمم میریزم نمیپزه ابشم خشک میشه

قیمه رب وروغن بیشتر بزن قورمه ی تیکه استخون بنداز طوری آب بریز که نخواد دوباره آب اضافه کنی این دو تا خورشت هر چی چرب تر باشه خوشمزه تر میشه فیلمایی که آموزش میدن رسپیش اندازه روغن و ربش واقعی نیست لپه یا لوبیا رو با گوشت بپز جدا نزار

چیکار کنیم به روغن بیوفته؟ 

وقتی سبزی تفت خورده باشه،لوبیا خیس خورده باشه،آب کم باشه،یه ذره آب قلمم بزنید،تو زود پزبزارید،بعد پختن درش رو بردارید دوباره آبش کمتر بشه به روغن می افته،این که دوستان میگن روغن اضافه کنید خوب نیست،کمکی نمی کنه

من کوکوهام بد میشن مخصوصا کوکو سیب زمینی هرکاری کردم نشد که نشد طعمش شیرین میشه.ولی مرغو عالییی میپز ...

شیرینیش بخاطر پیازه زیاده.... پودر سیر و گیاه اویشن بریز داخل مواد کوکو بینظیر میشه مزش 

امیدوارم هرکی هرچی از خدا واسم خواست خدا اول به خودش بده 🦋😇
اوه چقد زیاد من فوقش ۴ س

من زیاد میپزم واقعا عالی میشه گوشتش نرم نرم میشه رنگش سبز تیره و روغن سیاه. آخرای پخت قره قروت و رب انار و اضافه میکنم و کمی شنبلیله خشک شده تفت میدم فوق العاده میشه.امتحان کن

روانشناسی کودک