2777
2789

خورشت خصوصا قرمه تو قابلمه باید قشنگ پنج شیش ساعت بمونه

من تو قابلمه میپزم تا ته پر اب میکنم ابش تو اون 5 ساعت خودش تبخیر میشه و به اندازه میمونه

قشنگم روغن میندازه و خوشمزه میشه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خورشتو بسته بندی کن بذار فریزر دفعه بعد که در بیاری عالی میشه.منم دفعه اول که میپزم خوب نمیشه میذارم کامل سرده سرد میشه لعابی میشه یکمشو گرم میکنم میخوریم بقیشو میذارم فریزر واسه دفعه های بعد عالی میشه.موقع سرخ کردن موادش میتونی یه قاش هم سبوس برنج بریزی سرخ کنی لعاب میده.نیم ساعت اخر هم یه قاشق شنبلیله خشک بریز که عطر خوبی بده به خورش

واسه لعاب دار شدنش میتونی 1قاشق ارد تفت بدی همچین ک از خامی درومد اب سرد بریز وقشنگ حلش کن بعد بریز تو خورشت نه تومزه ش تاثیر میزاره نه هیچی فقط غلظت عالی میده.... هم میتونی موقع پختن به هیچکدوم از موادت نمک نزنی هیچی بعد نیم ساعت اخر4تا گالیلابلانکا بریز تو خورشت... میگم نمک هیچی نزن بخاطر اینکه گالیلا شوره... این دو روش عالیه

امیدوارم هرکی هرچی از خدا واسم خواست خدا اول به خودش بده 🦋😇
اره از مادرشوهرم بیشتر میریزم ولی اون خیلی خوشمزه و خوب میپزه

دوست داشتی  هرموقع خواستی درست کنی  بهم بگو بگم چکار کنی خوب  بشه

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉
اره از مادرشوهرم بیشتر میریزم ولی اون خیلی خوشمزه و خوب میپزه

اگر سبزی حتی تفت کم بدید اما اجازه بدید به روغن بیافته،بهتره آب زیاد نریزید و قدری هم آب قلم اضافه کنید ،حتی در زمان کم هم بهترین خواهد شد