2777
2789

اگرم عروس نشدین سوتیی چیزی دارین تعریف کنین

عروسای گل از آرایشگاتون راضی بودین؟؟

رزا هستم زن سوم مختار(به شوخی)عاشق نی نی سایتایام و چند سال خواننده ی خاموش بودم. امیدوارم دوستان خوبی باشیم🌼جنوبی هستم و استقلالی چهار آتیشه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقدم دوست نداشتم.

اما عروسیم همه چیم ب انتخاب خودم بود خیلییییی راضی بودم  

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️

من خودم یه سری تو خواستگاریم،مادرِ دوماد گفت عروس بره چایی ببره اونوقت مامانم داد زد نمیخواد خودم میارم😑😂حالا من گیر داده بودم نه خودم میخوام بیارم

رزا هستم زن سوم مختار(به شوخی)عاشق نی نی سایتایام و چند سال خواننده ی خاموش بودم. امیدوارم دوستان خوبی باشیم🌼جنوبی هستم و استقلالی چهار آتیشه!
من ک جداشدم ولی شب حنابندون با دوماددعواکردیم فرداش نمیومدببره ارایشگاه😆😆

چشمم روشن چه دومادی😂

شب عروسیم 8 نزدیک تالار بودم دیدم خیلی گشنمه با شوهرم تو جاده از کترینگ یه پرس جوجه خریدیم کنار خیابون وایسادیم ب خوردن اخه جا واسه نشستن نداشت تو ماشینم با پف لباسم راحت نبودم انقدم چسبید ک نگو تازه قاشق نگرفتیم با دست خوردیم شوهرم گف عاشق همین کارات شدم انقد پایه ای 😂

نه عروسی داشتم نه حنابندان  یه عقد محضری بود که از سرکار رفتم

عزیزمم ایشالا همیشه موفق باشین

خاطرات رو که می‌خوانم میبینم اگه کمی تجربه بیشتر بود خیلی از اتفاقات بد نمی‌افتاد 

نمیدونم بعصیها مدیرت بحران بلدند میتونن سه سوته بدون اینکه خودشون رو ببازن ماجرا رو جمع کنند 

شب عروسیم 8 نزدیک تالار بودم دیدم خیلی گشنمه با شوهرم تو جاده از کترینگ یه پرس جوجه خریدیم کنار خیاب ...

وای چه باحااال😂😂😂