2777
2789

سلام  

گفتم یه تاپیک بزنم و ببینم از بچه های خیلی قدیم کیا هنوز به سایت سر می زنن.

ببینیم همو میشناسیم یا نه. من هنوز خیلی ها تو خاطرم هستن. البته سال های اخیر خیلی خیلی کم سر می زنم اینجا ولی چند روزه تو سایت می گردم خیلی خاطرات برام زنده شده.

انسانهای ضعیف انتقام میگیرند، انسانهای قوی می بخشند اما انسانهای باهوشند که نادیده می گیرند.

باورم نمیشه 13 ساله اینجایید  

ظهور‌در‌جُمجمه‌هاست؛نه‌در‌جمعه‌ها:)! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ "وِی‌از‌بی‌سوادی‌مردم‌رنج‌میبرد" #کتاب‌بخوانیم! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌    ✈️🇮🇷🇺🇸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قدیمی ترین فردی ک یادمه

مرمری بود

دیگه اپرا هم یادمه

دلم واسه موهیتا هم تنگ شده خیلی خوب بود

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
و بعد سیزده سال هزار و صدتا فقط پست😑

دقیقا داشتم به همین فک میکردم و 9 تاپیک😂

ظهور‌در‌جُمجمه‌هاست؛نه‌در‌جمعه‌ها:)! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ "وِی‌از‌بی‌سوادی‌مردم‌رنج‌میبرد" #کتاب‌بخوانیم! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌    ✈️🇮🇷🇺🇸
باورم نمیشه 13 ساله اینجایید    

نه دیگه. کم میام. خیلی وقته نیومده بودم😁 ولی خیلی برام جالبه. اون موقع که کاربری مو زدم مجرد بودم. الان یه دختر دارم😍. خیلی ساله ها.

انسانهای ضعیف انتقام میگیرند، انسانهای قوی می بخشند اما انسانهای باهوشند که نادیده می گیرند.
و بعد سیزده سال هزار و صدتا فقط پست😑

خیلی اهل حرف زدن نبودم. بیشتر اهل خوندن. اون سال ها ولی تاپیک شعر داشتیم. خیلی خوب بود. نمی دونم از بچه ها کسی مونده یا نه.

قدیمی فقط خودت

😂😂😂😂😂😂

یه کاربری دارم مال ۱۳۸۷ هست اتفاقا. اونو پسوردش و یادم رفت بعد اینو زدم.