2777
2789

خییییییلی مهمه خیلی تو رابطتون تاثیر داره منو شوهرم ۱۴ سال اختلاف سنی داریم رسما حرف همدیگرو نمیفهمیم من احساس میکنم اون رفته رفته داره بد خلق تر میشه و اون احساس میکنه من بچمو حرفمو حساب نمیکنه و بهم اهمیت نمیده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من زیر ۱۰ سال خوبه، بازم خیلی به مدل تربیت و سطح فرهنگی افراد بستگی داره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خییییییلی مهمه خیلی تو رابطتون تاثیر داره منو شوهرم ۱۴ سال اختلاف سنی داریم رسما حرف همدیگرو نمیفهمی ...

دقیقا مشکل منم همینه واقعا دیوونه شدم دیگه میگه تو عقلت ب هیچی قد نمیده و اصلا رو حرفام حساب نمیکنه کلا دوتا دنیای مختلف داریم

[QUOTE=273570809]مثلا چه مشکلاتی؟میشه توضیح بدید[/QUOTEمن ی کم دنیام بچگونه تره اون خیلی مردونه رفتار میکنه اصلا نرمش ب خرش نمیده من همش دوس دارم تولدم یادش باشه یا سالگرد ازدواجمون اگه شده حتی سالی ی بار ی کادوی خیلی خیلی کوچیک برام بگیره اما اون میگه اینا مسخره بازیه زندگی مسائل مهم تری داره و ازین حرفا جاهای ک من دوس دارم برم اون نمیخاد و برعکس،من دوس دارم بعضی وقتا مثلا سه ماه ی بار با دوستم برم بیرون اما اون از این کارا بدش میاد و اصلا بهم اجازه نمیده و میگه تو مثل بچه ها رفتار میکنی افسردگی گرفتم بخدا دوس دارم باهم مث رفیق باشیم اما نیس و برام مث پدرمه ک اصلا باهاش راحت نیسم و ی دنیا مشکل که بخام بگم تا فردا تموم نمیشه

مرسی بابت توضیح کامل 😍میشه بدونم اختلاف سنی تون چقدره؟

۱۵سال 

با اینکه خیلی عاشقانه ازدواج کردیم و همو خیلی دوس داریم اما اگه ب عقب برگردم قطعا بخاطر اختلاف سن باهاش ازدواج نمیکنم