2777
2789
عنوان

خدایا این چه عذابیه😭😭😭

234 بازدید | 15 پست

یکسال اقدامم  هر ماه کل علائم بارداری رو دارم جوری که حس میکنم تو شکمم بچه هست.دل درد.درد تخمدان.سینه درد.حالت تهوع.ناف درد.تنگی نفس هرچی که فکرشو بکنید.حتی پریودم عقب می افته اما باز پریود میشم و تست منفی میشه.این ماه دیگه خیلی امیدوار بودم بازم منفی شد. خسته شدم از این همه امید‌.دیکه قاطی کردم.کسی مثل من بوده؟حتی سونو و آزمایش دادم هیچ مشکلی نداشتم

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

استرس 

دنبال خیلی میدوئی رهاش کن 

این ماه امتحان کن

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره عزیزم من درکت میکنم من سه سال هر کار می‌کردم بدون هیچ مشکلی حامله نمی‌شدم  بعد سه سال خدا یه دختر بهم داد که الان چهارساله هس ویه ساله اقدامم و باز حامله نمیشم البته الان پلی کیستیک شدم تازه فهمیدم

عکس رنگی رحم گرفتی؟ شاید لوله ها رحمت بسته است

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
استرس  دنبال خیلی میدوئی رهاش کن  این ماه امتحان کن

ن بخدا خودش میاد سراغم هیچ کاری نمیتونم بکنم باشگاه گذاشتم کنار میگم نکنه حامله باشم و بد باشه ورزش هم حتی نمیکنم

ضرر که نداره حالا ی آزمایش کلی خودتون و همسرتون بدید بالاخره شاید تو این مدت تغییراتی کرده باشی ...

باش گلم ممنونم

آخه یه بچه دارم 

ربطی نداره 

ممکنه بعد بچه لوله هات بسته شده باشن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤