2777
2789
عنوان

ایده ولنتاین برای همسر😁💖❤

33529 بازدید | 48 پست

سلام😁

واسه ولنتاین برنامتون چیه بچها؟

من یکی از این هودی دنده ها سفارش دادم خیلی خره🥺🥲😂🌸

میخوام برم یه پک شمع وارمر قلبی هم بگیرم 

غروب که میره بیرون شمع هارو روی پله ها میچینم 

کیک میپزم 

رنگ خوراکی قرمز و پودر کاکائو گرفتم کیک دو رنگی درست کنم 

یه ساعت قبل اینکه بیادم شمع هارو روشن میکنم😀🌪

نامه عشقولانه که پایه ثابت ماست

این برنامه ساده منه،اگه تونستم عکس میذارم

ما با همین کارای کوچیک کلی ذوق میکنیم🥲🥺⚘

شما برنامتون چیه😍🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای این هودیهههه خیلیییییییییییییی خوبههههههههههههه

ظهور‌در‌جُمجمه‌هاست؛نه‌در‌جمعه‌ها:)! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ "وِی‌از‌بی‌سوادی‌مردم‌رنج‌میبرد" #کتاب‌بخوانیم! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌    ✈️🇮🇷🇺🇸

اعتقادی بش ندارم

البته اینکه کسیم نبست بی‌تاثیر نیست

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ماکه اصلا رسمش نکردیم 

چرا؟ خاطرات قشنگ برا هم بسازید عمر زود میگذره بجاش قشنگ بگذره 🙂❤️

ظهور‌در‌جُمجمه‌هاست؛نه‌در‌جمعه‌ها:)! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ "وِی‌از‌بی‌سوادی‌مردم‌رنج‌میبرد" #کتاب‌بخوانیم! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌    ✈️🇮🇷🇺🇸

چه بنمکه هودی دندت

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
کسیم نداریم بمون ولنتاین بده 🤦🏻‍♀️☹️

اون موقعا یادمه خودم به خودم کادو میدادم😃یه پیج هست اگه اشتباه نگم نیکولند اسمشه،تو نت سرچ کن... از اونجا انقد چیزای خوشحال کننده میشه گرفت ک:))) هشتگ هدیه به خود😁🥰

ولنتاین کِی هس

سلما هستم  از مشهد🫠😌بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوت هست🙂🙃🙄🙄🙄عزیزم سایت مال بابات نیست اگ با نظرم مخالفی وارد تاپیکم نشو یا ریپلی نکن حوصله بحث با تو یکیو ندارم😑