2777
2789
عنوان

هر سوالی راجع به لابیاپلاستی دارین جواب میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3733 بازدید | 49 پست
دکتر خوب تو تهران میشناسید برای این عمل؟ و اینکه شما که تجربه دارین به نظرتون چه مواردی رو باید دقت ...

من یزد عمل کردم. تهران دکتر خلیلی کارش خیلی خوبه 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من حدود ۶ ماهه عمل کردم 

عملم با تیغ بود 

الان بعد حدود ۶ ماه ورم داره 😔 چیکار کنم 

ن میتونم برم پیش دکتر خرم ک هی میگه طبیعیه 

ن میتونم برم پیش دکتر دیگه ای چون از خدا خاسته میگن دوباره عمل کن😭

از کجا بفهمیم که اصلا همچین عملی لازمه؟

حالت کلیش اینجوریه که اگر لابیاهات نا متقارنه یا آویزون و شله یا بزرگ تر از حد نرماله یا وقت طولانی نشستن درد داری یا لباس زیر میپوشی درد داری و احساس فشار حتما برو پیش یه دکتر برای معاینه یا وقت آنلاین بگیر و با یه متخصص صحبت کن اگر فک میکنی ممکنه لازم داشته باشی.

چند وقته عمل کردی ؟هزینش چقد شد؟  واس پریودی چکار میکردی اذیت نمیشدی ؟ورمش بعد چند وقت میخوابه ؟

کسی نیست مراقبم باشه میتونم خودم از خودم مراقبت کنم بعد عمل بنظرت؟ وتا کی رابطه نداشتی؟

چند وقته عمل کردی ؟هزینش چقد شد؟  واس پریودی چکار میکردی اذیت نمیشدی ؟ورمش بعد چند وقت میخوابه ...

من عزیزم الان چند ماهی شده 

من قرص خوردم ک 2 ماه پریود نشم چون دلم نمیخواست نوار یا تامپون بذارم 

8 هفته رابطه جنسی نداشتم 

نه به نظرم حداقل روز اول یکی باید مراقبت باشه 

ورمش کمتر از 1 ماه میخوابه 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍