mamankia مدیر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 208 عنوان کاور مبل | مشاهده متن کامل بحث + 3169 بازدید | 33 پست مبلام قدیمی شدن از رنگشون خسته شدم امکان خرید مبل رو هم ندارم چون هم گرون شده و هم مستاجرم نظرتون راجع به کاور مبل چیه ؟ زشت نیست 1401/11/20 | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قاشقی عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 798 چقد میتونی هزینه کنی؟ من الان تو دیوار شهر خودمون زدم ۷ ۸ تومن مبل نو که مغازه میفروشه هست، دست دوم ... اره منم دبدم منم میگم مبل خودشو بفروش اون پول پارچه که قراره بدوزه که معلوم نس چی از اب در بیاد اونم بزاره روش ی دست بخره
mamankia مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 208 اره منم دبدم منم میگم مبل خودشو بفروش اون پول پارچه که قراره بدوزه که معلوم نس چی از اب در بیاد اونم ... اینم فکر خوبیه ممنونم
واااااااااااانیییییل عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 5092 اره منم دبدم منم میگم مبل خودشو بفروش اون پول پارچه که قراره بدوزه که معلوم نس چی از اب در بیاد اونم ... بابا پارچه عوض کردن از خود مبل گرون تره، جاریم تازه عوض کرده میگف ۱۵ میلیون شده راحتیه خودشم زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤