2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفن کار واجب دارم

62 بازدید | 6 پست

چرا نمیتونم پیامهایی که دلم نمیخوادو پاک کنم ؟ چرا نی نی سایت این امکان سایتو برداشته در حالیکه قبلن اینطوری نبود ؟

آرزوهاتو یه جا یادداشت کن و یکی یکی از خدا بخواه ؛ خدا یادش نمیره ولی تو یادت میره که چیزی که 
کاش قابلیت حذف تاپیک هم هنوز با خودمون بود تا التماس نکنیم واسمون گزارش بزنن

آره دقیقن مسخره بازی ش کردن

آرزوهاتو یه جا یادداشت کن و یکی یکی از خدا بخواه ؛ خدا یادش نمیره ولی تو یادت میره که چیزی که 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فازشون چی بود برش داشتن خدا رو شکر نمیان به کارتم رسیدگی کنن وقتی کارشون داری نیستن 

نمیدونم فازشون چی بود برش داشتن خدا رو شکر نمیان به کارتم رسیدگی کنن وقتی کارشون داری نیستن 

من انقد التماس اینو اونو کردم تا گزارش بزنن واسه تاپیکم هیچ‌کس هم نمی‌زنه نی نی یار ها هم سه روز فقط تو هفته تاپیک حذف میکنن

من انقد التماس اینو اونو کردم تا گزارش بزنن واسه تاپیکم هیچ‌کس هم نمی‌زنه نی نی یار ها هم سه روز فقط ...

فقط وقتی تاپیک مطابق میلشون بزنی سریع پیداشون میشه