2777
2789

سلام من 14 سالمه 

من یه دوستی داشتم که از 3 سال پیش باهم دوست شدیم 

همسن همیم وهمسایه هم هستیم 

مدرسه و کلاس زبان و همه جا باهم میریم

امسال من اومدم مدرسشون ولی از اول سال خیلی باهام سرد شد

الان نصفه سال گذشته و ما حتی در روز چندتا جمله هم باهم صحبت نمیکنیم مگر اینکه بهم تیکه بندازه

من تا کلاس پنجم هیچ دوستی نداشتم و اون اولین دوستم بود ولی وقتی میبینم اون باهام اینجوریه یجوری میشم

الان من کلی دوست دارم ولی اون خیلی رو مخمه 

بعضی وقتا دلم میخواد هر چی از دهنم در میاد بهش بگم 

و بزنمش 

خیلی عقده ایه هر کار میکنم به دل میگیره ولی اون هرکار میکنه من ول میکنمو سعی میکنم فراموشش کنم کارشو

تازه الانام فقط زمانی که به من احتیاج داره حرف میزنه باهام 

مثلا سر امتحان زبان میاد میگه بیا باهم امتحان بدیم من خودم نمیخوام ولی تو رودربایستی میمونم(امتحان انلاینه) 

مثل خودش باهاش رفتار کن

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رابطه ت و باهاش قطع کن 

اینجور آدما از بچگی باید یاد بگیرن اگه بدرفتاری کنن تنها می مونن

رو نده به آدما 

وگرنه هم تو ناراحت می شی هم اون رفتارش و تا بزرگسالی با خودش داره 

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

اگه واقعا تجربه میخای دارم بهت میگم. دورشو یه خطر قرمز بکش اصلا یادتم نباشه. بعدها مثل من میگی چرا اینقدر نادون بودم که وقت و اعصابمو برا یه مشت ادم بی ارزش گذاشتم. 

بچسب فقط به درست. 

وسط کلاس همش تیکه میندازه 

مثلا من دارم با یکی از دوستام حرف میزنم

خودشم داره با یکی دیگه حرف میزنه 

میاد به من میگه نه اینطوری نیستو اینا بعد من حرف میزنم با دستش میگه مهم نیست و بعد روشو اونور میکنه 

تو خودت حرصت نمیگیره؟ 

یه چیز طبیعی هست برای سن شما

حالا کلی از این دوستا برن و بیان

کم کم ازش فاصله بگیر

دختر من دبیرستان یه دوستی داشت خییییلی با هم صمیمی بودن.دختر خوبی بود ولی اخلاقای خاص داشت

هر چی به دخترم میگفتم اینقدر وابسته نباش یه روز ضربه میخوری.لااقل با چند نفر دیگه هم باش که اگه به مشکل خوردین تنها نمونی

ولی گوش نمیداد. میگفت وقتی دوستیمون تموم شد برای اون موقع فکر میکنم

نشون به اون نشونی که یهو الکی الکی تموم شد و دختر من اونقدر ضربه روحی شدید خورد تا یه مدت افسرده شد ومثل کسایی که عشقشونو تو زندگی از دست میدن داغون شد

بعد دو سال هنوزم با بغض از اون روزا حرف میزنه

منظور اینکه سن بدیه.تو رو در وایسی و وابستگی نمون

خودتو گرفتار این ادما نکن

هر کسی که رفتار سمی داره رو از زندگیت بریز دور،با ارامش زندگی کن