2777
2789
عنوان

لکه لانه گزینی

140 بازدید | 20 پست

دوستان لکه لانه گزینی چه موقه هستش و دقیقا چقد و چه اندازست؟

من یه ۱۰روز قبل موعدم شبیه پریودی ولی کمتر بود ایا این لانه گزینیه یا چیز دیگست؟

برای من تقریبا یه هفته بعد اقدام بود و فقط یه لکه یه قطره رنگشم کمرنگ بود 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاااا منم فقط دنبال جواب این سوال بودم از دیروز عصر که خودم با دستمال تمیز میکنم دستمال میشه قهوه ای اما داخل سنگ دستشویی چیزی نیست ایا اینم لانه گزینیه ۱۰ روز ب پریودیم مونده

برامنم سواله

من ۱۹م عادت شدم و۱۵،۱۶،۱۷عادتم لکه بینی داشتم ودیروزهم که موعدم بودپریودنشدم ایالانه گزینی بوده؟یه روزقبل موعدم بی بی منفی بود

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤

لانه گزینی یه چیزی شبیه لکه بینی هست ۲یا۳روزه درحدی که بادستمال تمیزکنی خون ببینی وتموم میشه معمولایک هفته تادوهفته بعدپریودی هستش.واسه بچه اولم اینجوربود.ولی دومی همین ماه پیش بجای ۲۲دی ۱۱دی پری خیلی سبک شدم فکرکردم لانه گزینیه ولی الان که سونو دادم معلوم شده اون پریودی بوده تاریخم درست ۵هفته رده

یعنی الان دیگه لکه بینیت قطع شد

نگاه برج پیش من بجای ۲۲دی بایدپریودمیشدم ۱۱شدم ۱۰روز جلوتر.بعدشم ۱۴دی تموم شد کمم بودفکرکردم لانه گزینیه.بعددیگه این ماه پریودنشدم بی بی چک زدم مثبت شدازمایشمم ده هزاربود.سونودادم گفت ۵هفته و۲روزته واادی لانه گزینی نبوده پریودی بوده اخه شکم رواین بودچراهمش ۳روزبود‌من فیکس ۷روزه وشدید.بلاخره خداروشکرکه بعدچندماه اقدام مثبت شد.ان شاالله شماهم به چیزی که مدنظرته میرسی گلم

منم تنبلی دارم☹️متنفرم ازش

تاچه حده تنبلیت منم تخمدانم پلی کیستیک وتنبلی دارم.ولی هربارمیخوام بارداربشم ۱ماه متفورمین میخورم دیگه ولش میکنم بعدچندماه میبینم خدابهم نی نی میده.نمیدونم اثری داره یانه ولی منم مثل شماتنبلی دارم