2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری و آمپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 5109 بازدید | 45 پست
چقدرم امپولش گرونه خداروشکر بیمه دارم

من که هم بیمه تامین اجتماعی داشتم همم تکمیلی ولی فقط ۲۰۰ تومنش برگردوند از ۷۶۰ تومن تازه بیمه ام هم رنج بالاش رو زدم 

چه بیمه ای هستی ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که هم بیمه تامین اجتماعی داشتم همم تکمیلی ولی فقط ۲۰۰ تومنش برگردوند از ۷۶۰ تومن تازه بیمه ام هم ...

منم این آمپول با تامین حساب کرد.کلا ۷۵۲ تومن میشد من ۲۲ هزار تومان پرداخت کردم.تکمیلی هم دارم ولی این داروخونه با تکمیلی من قرارداد نداشت

منم این آمپول با تامین حساب کرد.کلا ۷۵۲ تومن میشد من ۲۲ هزار تومان پرداخت کردم.تکمیلی هم دارم ولی ای ...

😐😐😐من داروخونه ای که رفتم خریدم قرداد نداشت اون داروخونه قرارداد داشت با بیمه گفت  نداریم   

من خیلی دوست دارم جنسیت بچه اولم پسر بشه  علائمت چی بود سر بارداری اولت ؟؟

شکمم خیلی تیز بود البته بخاطر فرم قرار گرفتنش هم بود.خیلی ترش میکردم لگن درد شدید داشتم.عاشق بستنی سالار شده بودم😂حقیقتش علایم خاصی نداشتم که بگم مخصوص پسردار شدنه.اول بارداری هم لکه بینی داشتم.معمولا میگن پسر اینطوره.البته من هماتوم هم داشتم

😐😐😐من داروخونه ای که رفتم خریدم قرداد نداشت اون داروخونه قرارداد داشت با بیمه گفت  نداریم&nb ...

ای باباچه شهری هستی؟کاش می‌رفتی جاهای دیگه 

تامین معمولا بیشتر داروخانه ها قرارداد دارن