2777
2789
عنوان

کار بدی کردم؟

100 بازدید | 12 پست

سلام دوستان امروز با دوتا بچهای دانشگاه رفتیم جایی درس بخونیم اونا کلا باهم بودن عکس گرفتن فقط باهم حرف زدن و اینا کلا انگار بود و نبود من فرقی نداشت منم ناراحت شدم باهاشون خدافظی کردم اومدم بیام خونه یکیشون گفت مارو دور ننداز وایسا باهم بریم گفتم عجله دارم باید برم یعنی ناراحت شدن؟ وقتی گفتممم بریم اونام راه افتادن هی وایستادن حرف زدن و عکس گرفتن منم دست دادم و دیگه خودم اومدم اونام کلا جای دیگه رفتن

👸🏻ѕнє ιѕ єνοℓνιиg αи∂ ιм ѕнє                                                                                                                                                  .🩵❄️🦋🌊💙.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ناراحت بشن توتنها موندی ناراحت نشدی؟

چرا ناراحت شدم😢ولی میگم پیش خودشون نگن چرا اینجوری کرد

👸🏻ѕнє ιѕ єνοℓνιиg αи∂ ιм ѕнє                                                                                                                                                  .🩵❄️🦋🌊💙.
ن جایی ک انرژیتو میگیره و دوسنداری و باید نری و اگه رفتی دوسنداشتی سریع ترک کنی اونجارو

کار دانشگاه بود باید باهم انجام میدادیم منم نمیدونستم اینا انقدر باهم صمیمی اند وگرنه نمیرفتم باهاشون

منم اگه حس کنم توی یه جمع اضافه ام حس خوبی نمیگیرم اولش سعی میکنم وارد بحث ها بشم باهاشون ارتباط بگیرم ولی اگه نشد یا نخواستن جدا میشم ازشون 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
منم اگه حس کنم توی یه جمع اضافه ام حس خوبی نمیگیرم اولش سعی میکنم وارد بحث ها بشم باهاشون ارتبا ...

منم همین کارو کردم😢

کار دانشگاه بود باید باهم انجام میدادیم منم نمیدونستم اینا انقدر باهم صمیمی اند وگرنه نمیرفتم باهاشو ...

هیچ چیزی ارزش نداره فکر قشنگ و نازنینتو درگیرش کنی الان رفتی دوسنداشتی اومدی این دیگه ناراحتی و فکر کردن نداره ک 

هیچ چیزی ارزش نداره فکر قشنگ و نازنینتو درگیرش کنی الان رفتی دوسنداشتی اومدی این دیگه ناراحتی و فکر ...

مرسي عزيزم 😢❤️

منم همین کارو کردم😢

کارت درست بود عزیزجان

قرار نیست که همه اجباراً از هم خوششون بیاد رفتار اونا از نظر شما خوب نبود و باید ترکشون میکردی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.