2777
2789

از پنجشنبه هفته قبل که شوهرم کتکم زد تا امروز شب ها نمی تونم بخوابم خیلی عصبی شدم حوصله خودم و بچه ها ندارم کارهای خونه حوصله ندارم انجام بدم خیلی سعی کردم حال خودم خوب کنم خرید کردم ژل لب زدم گفتم شاید حال عوام عوض بشه ولی نشد 

کتک زیاد خوردم ولی این بار فرق می کرد احساس کردم اصلا مهم نیستم می خواد منو بکشه 

چشمهام می بندم دقیقا اون لحظه که داشت خفم می کرد می یاد جلو چشمم 

خیلی حالم بده 

چی کار کنم 

تاپیک بقلی خانومه دست بزن داره شوهره رو مبزنه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا زورم نمی رسه

ضعیف کُشه دیگه.نامرد

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
واقعا چرا ما خانما اینقدر باید تحقیر بشیم  خدا کمکت کنه خواهر  مشکلتون چیه

عزیرم همینه از اینکه تا این حد تحقیر می شم و حرفهایی که وقتی می زنم می گه دیوووونم می کنه انگار قلبم سوراخ شده واقعا وقتی نفس می کشند درد می گیره انگار سوراخه هوا از وسطش رد می سه 

عزیزم خب نکن . برای چی کاری میکنی که همسرتون از اون کار بیزاره آخه کار شمام درست نیست بقرآن . من همسرم روز اول بهم گفت هر چی دوس داری بپوش آرایش کن عطر بزن ولی .... خط چشم ممنوع . گفتم چشم