2777
2789
عنوان

سر شوهرمو پر کردن باهم بحث کردیم😔

542 بازدید | 20 پست

خانواده شوهرم کلا جوری ان که توقع بیش از حد از من دارن

تو هفته 2 بار خونه نبودن واسه بچه هاشون غذا میذاشتم دیگه وانمیستادم چندتا مرد گنده غذارو بخورن و سفره جمع کنم و بشورم، میومدم خونه خودم، پدرشوهرمم ورداشته سرم دادو بیداد میکنه بجای تشکر میگه چرا اومده اینجا ظرفارو نشسته رفته! این درسته واقعا من وایستم بالا سر 3تا پسر بزرگ تا غذا بخورن و جمع کنم بشورم بعد برم خونه خودم؟؟

بعدم بی احترامیای دیگش بمونه یباری ورداشته بهم میگه رید*م تو  غذایی که درست کنی!!!

دیگه از باقی کاراشون نگم... تاپیکای قبلی هست

حالام دیروز انقد شوهرمو پر کردن اومده خونه با من بحث میکنه میگه تو چرا خونه پدر مادرم نمیری وقتی من نیستم نمیری اونجا غذا درست کنی باهم بخوریم! گفتم فقط مشکل غذاست!!! نمیگن چرا زهرا نمیاد پیشمون نمیشینه فقط میگن چرا نمیاد غذا درست کنه! بعدم گفتم پدرت انقدر به من گیر میده و هی حرف بهم میزنه از ترس حرفاش نمیرم اونجا وگرنه خودمم دلم میخواد برم بشینم با مادرت دو کلام حرف بزنم

کلا یه آدمایی ان که ازت فقط توقع کار کردن و نوکری دارن نه به چشم دختر نگا میکنن نه به چشم عروس

هربار رفتم همیشه کمک کردم آوردم جمع کردم و شستم هیچوقت نگفتن زهرا تنها این کارارو کرد ولی یباری که دوتا استکان و پیش دستی آب نکشیدم پدرشوهرم زنگ زده به شوهرم میگه چرا زهرا به مامانت کمک نکرد دیگه خونه ما نیاین یا اگه میاین زهرا باید کار کنه!!!

باقی حرفاشونم بمونه که میخوایم بریم بیرون میگن زهرا بمومه خونه غذا درست کنه، میریم بیرونم میگن کاش مرغ میاوردیم بریم فولان جا زهرا غذا درست کنه!

حکم آشپز و نوکر دارم رسما

سر شوهرمم که پر میکنن شوهرم که همیشه پشت من بوده!

خب اشتباهت همینه ک شدی خدمتکارشون

اگر مثل مهمون میرفتی مثل مهمون می اومدی این همه حرف هم نمیشنیدی

اه اه حالم از مرد خاله زنک بهم میخوره بخدا

با شوهرت اصلا بحث نکن هرچی گفت بگو باشه باشه

بعد زنگ بزن مادر شوهرت بیاد پیشت و باهاش خوب باش که حداقل اون پشتت باشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شوهرت رو داده یادخ گذشته خودممممم میوفتم اخخخخخخخخخ.من دیگه میرم مهمانی.باید ازم پذیرایی کنن خودشون از جلوم جمع کنن یک بشقاب دست نمیزنم و اتفاقا احترامم هزاران برابر شده.واقعا بعضیا لیاقت ندارن.وقتی انجام میدی میشه وظیفه ات تازه بی احترامی میبینی

چقدر شوهرت رو داده یادخ گذشته خودممممم میوفتم اخخخخخخخخخ.من دیگه میرم مهمانی.باید ازم پذیرایی کنن خو ...

دقیقا بخدا انقدرم توقع دارن که نگو اگه برم و کاری نکنم پشت سرمون زنگ میزنه به شوهرم دعوا راه میندازه چرا زنت فولان کارو نکرد

یباری هم غذا درست کردم و شستم بعدش اومدیم آب هویج بگیریم مادرشوهرم فقط هویجارو شست آب هویجو منو شوهرم گرفتیم آخر سرم همه قطعه هارو شستم فقط بدنه آبمیوه گیر موند گذاشتم خودش دستمال بکشه دیگه هیچکاری نبود واسه انجام دادن اومدم نشستم بعد خانم دو ساعت تو آشپزخونه بود بیرون نمیومد که بقیه فک کنن چقد داره کار زیادی انجام میده آخر سرم اومد بیرون دیدم کمرشو با شال بسته! درصورتی که همه کارارو من کرده بودم😂💔

عزیزم اشتباهات اینه که از اول بهشون رو دادی نباید کاری میکردی که فک کنن وظیفته بنظرم یه مدت باهاشون ...

اولین باره با حرفاشون شوهرمو پر کردن

رفت و آمدمون خیلی کمه ولی بازم از رو نمیرن

خب به شوهرت بگو قبل زهرا ،کی کارای خونشونو میکرد  

زهرا دوتا دست داره که میتونه فقط کارای خونه خودشو بکنه 

هر زنی برا یه خونه  میتونه کار بکنه  ،همانطور که هر مردی فقط میتونه خرج یه خونه رو بده

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
خب اشتباهت همینه ک شدی خدمتکارشون اگر مثل مهمون میرفتی مثل مهمون می اومدی این همه حرف هم نمیشنیدی ...

اتفاقا خود مادرشوهرم شوهرشو پر میکنه و پشتش قایم میشه اون سر من حرف میزنه

من اولا انقد کار زیادی نمیکردم خودش درست میکرد من میشستم گاهی، الان کم کم دارن توقعه رو هی بالا و بالاتر میبرن با هرکاری که براشون انجام میدم پرروتر میشن میگن وظیفه است

اولین باره با حرفاشون شوهرمو پر کردن رفت و آمدمون خیلی کمه ولی بازم از رو نمیرن

منم یبار که نامزد بودم غذاشون رو من میپختم همیشه ظرفارو میدادن من بشورم مهمونن داشتن به شوهرم گفتم بعد من ببین چند نفر اینجاس شوهرمم پشتم در اومد به خواهرشوهرم گف که همیشه بارانا ظرفارو میشوره اینبارو تو بشور پدرشوهرم جلوی همه هرچی از دهانش دراومد بهمون گف فرداشم زنگ زد خانوادم کلی حرف بارم کرد از اون به بعد منم کمتر رفتم خونشون و سرسنگین شدم الان خدارو شکر عروسی کردیم خیلی کم میبینمشون

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
منم یبار که نامزد بودم غذاشون رو من میپختم همیشه ظرفارو میدادن من بشورم مهمونن داشتن به شوهرم گفتم ب ...

چقد بیشعور، باز خوبه تو خواهرشوهر داشتی باید میگفتی بیاد کنارت بشوره کمکت کنه نه که اونا مثل مهمون بشینن تو بشوری

چقد بیشعور، باز خوبه تو خواهرشوهر داشتی باید میگفتی بیاد کنارت بشوره کمکت کنه نه که اونا مثل مهمون ب ...

آره خب اولای ازدواجمون بود منم خام بودم فک میکردم هرچقدر باهاشون صمیمی بشم انقد خوبه بعدن حساب کار دستم اومد 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
آره خب اولای ازدواجمون بود منم خام بودم فک میکردم هرچقدر باهاشون صمیمی بشم انقد خوبه بعدن حساب کار د ...

ظرف شستن و غذا درست کردن یعنی صمیمی شدن! اونا اینو میگن که ازمون نوکر بسازن