2777
2789
از همین میترسم تا حالاهم رانندگی نکردم تو روز برفی،جاده شهری بود باز یه چیزی،باید از شهر خارج شم

شایدالان خوب باشه ولی بری توی راه دوباره برف شدیدتری بگیره و مه باشه و.... 

باآژانس برو عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر منی الان منم از صبح درگیرم با اسنپ برم یا ماشین تاحالا تو برف نرفتم با ماشین 

من از اون دسته آدما هستم که دلم میخواد چیزایه جدید تجربه کنم،به احتمال بالا با ماشین خودم میرم،یه ساعت زودتر حرکت میکنم که آروم آروم برم خبری از برف تو جاده که نیست فعلا

شایدالان خوب باشه ولی بری توی راه دوباره برف شدیدتری بگیره و مه باشه و....  باآژانس برو عزیزم

این واقعا ترسناکه😅برم بعد برف شدید بشه نهایتش خونه عموم رشت هست می مونم

خب حالا که تو اینقدر شجاعی منم با ماشینم میرم😄

ولی حسابی مواظب باش عزیزم،زودتر حرکت کن،با سرعت کم برو برگرد،یهو ترمز نکن،کلاچ ماشین رو اول نگیر موقع ترمز، یادت باشه نیش ترمز بزنی که سرعت ماشین کم شه، شتاب ماشین کم شه بعد کلاچ بگیر ترمز کامل انجام بده اگه نیاز شد