مادرپفول مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 743 عنوان هر خرابی رو پیشه درست کردن ذات خراب 374 بازدید | 20 پست فهمیدم مردها خیانتکاران امروز صبح تو گوشیه شوهرم دیدم تو فیسبوک زیر عکس یه دختری چقدر تعرف ازش کرده بود سرد شدم سوختم حوصله ام ته کشیده 😞میدونم ذاتش خرابه میدونم دوست داشتنی از شوهرم در دلم نیس کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده 1401/11/20 | 08:36 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hhhhhelna عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 583 ولش کن گلم بی خیال باش منم یه موقعی که فهمیدم خیلی بهم ریختم روزو شب نداشتم ولی الان تاحدودی موفق شدم که بی تفاوت باشم🤞
مادرپفول مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 743 ولش کن گلم بی خیال باش منم یه موقعی که فهمیدم خیلی بهم ریختم روزو شب نداشتم ولی الان تاحدودی موفق شد ... شبا باهاش میخوابی یا طلاق گرفتیر کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده
گردنبند عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 7389 گوش خر کوتاه کردی اسب شد ایا مگرجان من ذاتی ست بعضی ویژگی هایه بشر گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
مادرپفول مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 743 ای بابا خیلی بده میفهممت 😥 میدونی شکایت مو به خدا کردم گفتم خدایا بی کسم حمایت کننده ندارم بچه هم دارم میدونم خیلی بهم خیانت کرده سرد و یخ باهاش زندگی میکنم ازین روز به بعد کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده
hhhhhelna عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 583 شبا باهاش میخوابی یا طلاق گرفتیر اوایل نه ازش بدم میومد ولی دیگ نتونستم جلوشو بگیرم هعی خیانت خیلی دردناکه💔
مادرپفول مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 743 اووووو.تو فیسبوکه.دختر همسایه که نیست وقتی عکس خودمو میفرستادم زیرش برای فحش میزاشت اون وقت برای مردم تعریف میکنه کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده
سمتنو عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 3979 میدونی شکایت مو به خدا کردم گفتم خدایا بی کسم حمایت کننده ندارم بچه هم دارم میدونم خیلی بهم خیانت کر ... وقتی شرایط طلاق نداری خونه رو به خودت و بچت جهنم نکنبقیه چیزاش خوبه؟درآمدش و پول دادنش و اینا؟
hhhhhelna عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 583 شبا باهاش میخوابی یا طلاق گرفتیر هعی انقد بی کس هستم کجارو دارم که برم بعد طلاق باید بسازمو بسوزم
خودساااخته عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 211 میدونی شکایت مو به خدا کردم گفتم خدایا بی کسم حمایت کننده ندارم بچه هم دارم میدونم خیلی بهم خیانت کر ... نه سرد خودت بیشتر آسیب میبینی
مادرپفول مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 743 اوایل نه ازش بدم میومد ولی دیگ نتونستم جلوشو بگیرم هعی خیانت خیلی دردناکه💔 من چون خیلی ازش خیانت دیدم کمی دلم سنگ شده امیدوارم بتونم کامل ازش دوری کنم ازش متنفر شدم کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده
سمتنو عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 3979 وقتی عکس خودمو میفرستادم زیرش برای فحش میزاشت اون وقت برای مردم تعریف میکنه غصه نخور عزیزملاشین انتقام لاشی بودن اونو از خودت نگیرخودت قربون صدقه خودت بروکون لقش
مادرپفول مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 743 هعی انقد بی کس هستم کجارو دارم که برم بعد طلاق باید بسازمو بسوزم منم مثله خودتون کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده