2777
2789
عنوان

عمل لازک و اشک مصنوعی

223 بازدید | 10 پست

بچه ها همسرم عمل لازک انجام داده(برداشتن عینک)

دکتر اشک مصنوعی داده از این یکبار مصرفا، ولی خب تو یک وعده تموم نمیشه، روش نوشته بعد مصرف بندازید دور، هر دو‌ ساعت یبارم باید بریزم تو چشمای همسرم، هر کدوم برای چهار دفعه اس دیروز تست کردم ینی در عرض شش ساعت استفاده میشه

میگم تو این فاصله درش باز میمونه اشکال نداره؟ ضرر نداشته باشه برا چشمش؟ آخه خیلی گرونه حیفه دو ساعت یبار یدونه باز کنم بندازم دور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اون سرشو باز میکردم دوباره با همون درشو میبستم میذلشتم یخچال 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
چند شده؟ولی بعد باز کردن و استفاده کردن بقیه رو باید دور بریزی

نمیدونم اون دقیق چند شد با دو‌تا قطره ی ساده ی دیگه خیلی شد، اونا رو‌میدونم قیمتی ندارن پس این گرون شده

من ی دونه رو واسه دوبار استفاده می‌کردم فقط دست با سرش تماس پیدا نکنه وبزار یخچال 

نه اصلا دست نمیزنم سرش جوری میزارم با هیچ جا تماس نداشته باشه ولی خب درشو نمیشه بست همینجور باز میمونه

بسته نمیشه که دیگه 

مدل مال من بسته میشد عیب نداره همونجور بزار یخچال 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش