2777
2789

سلام...والا خداشوهربد لعنت کنه.به هیچ دردی نمیخوره.ازش بدم میاد متنفرم.وای خدا ازش جدا شم دیگه هبچی ازت نمیخام.اخه شوهرم همه کارس من چرا انقد خاک برسرم .همش تامیام جداشم ازش دعا میگیره لال میشم دوباره تا میخام جداشم روز ازنو روزی ازنو خدا ازش نگذره .بیاین درددل کنیم تنهام کسی رو ندارم 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه نداری؟ 

یعنی چی دعا میگیره لال میشی؟ اگر دعا آنقدر اثر داره خب شما برو دعا بگیر که شوهرت نتونه جلوت و بگیره یا مثلاً اخلاقش درست بشه

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

تازه تو یه تاپیک دبگه گفتم خونه برادرشوهرم بودم سر هیچ و پوچ ابرومو تو جمع برد هر چی که لایق خودش بود و بار من کرد خیلی خورد شدم ولی انقدر بغض داشتم که نتوستم جوابشم بدم الان خیلی حالم گرفتس اومدم تو اتاق بچه ها بخابم بخدا همین الان دارم گریه میکنم واقعا رفتاراش حقم نبود خیلی خیلی عصبیه تازه امشب دهمین سالگرد ازدواجمونم هست