بردیاوبارانا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 522 عنوان بارداری بعداز از شیرگرفتن کودک 251 بازدید | 11 پست سلام دوستان کسی بوده که بعد از از شیرفتن کودک سریع حامله بشه؟خیلی دلم میخواد زود حامله بشم اخه دخترمو بعداز شش سال خدابهم داد دلم میخواد الان زود حامله بشم 1401/11/20 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_پسر_مهربون عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 1923 منم دوس دارم دخترم یازده ماهشه سال بعد اقدام میکنم احسنت به شماتصمیم تون درسته
وروجک۲۲ عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7732 چیزی نشدنداره ایشالاهرچی بخوای همون شه فقط خودت ضعیف میشی.وبایدیکم صبرتوبیشتربالاببری چون دوتاسن کم باهم شیطونی میکنن بایدفقط مراقبشون باشی وباحوصله SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
بردیاوبارانا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 522 چیزی نشدنداره ایشالاهرچی بخوای همون شه فقط خودت ضعیف میشی.وبایدیکم صبرتوبیشتربالاببری چون دوتاسن کم ... واای خداکنه بشه 😍من بچه اولم خیلی سخت حامله شدم و تو حاملگی هم خیلی سختیکشیدم ولی دلم میخواد بچه دومم و خیلی زوووود حامله بشم
بردیاوبارانا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 522 من چند ماهه اقدامم نشده،انشالله تو زود بشی ان شاءالله دوتامون به همين زودي حامله شیم😍آمین
وروجک۲۲ عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7732 واای خداکنه بشه 😍 من بچه اولم خیلی سخت حامله شدم و تو حاملگی هم خیلی سختیکشیدم ولی دلم میخواد بچه ... پس بخودت اول برس چون حاملگی وسیردادن ضعیفت کرده یه بدن قوی میخوای برادومی ایشالاگلم SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️