2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.ایا کسی مسکن ملی قرچک ثبت نام کرده؟ چرا پس نمیسازن اینا؟۲.۵ سال فقط تو همین مرحله گیر کردن

من مسکن ملی قرچکم خیلی وقت تایید شدم هرچند وقت یه بار می رم شهرسازی می پرسم می گن زمینش مشخص نیست  بازم اگه اطلاعی پیدا کردم اینجا می گم اگه شما هم خبری شد  لطف کنی اینجا پیام بزاری ممنون میشم 

سلام من تو مسکن ملی قرچک ثبت نام کردم چهار تا اورده واریز کردم  اگه کسی ام تو مسکن ملی قرچک ثبت نام شده بیاد ی گروهی درموردش راه بندازیم اینطوری اگه خبری بشه به هم اطلاع رسانی کنیم ۰۹۰۳۰۳۷۹۳۰۲ 

من ثبت نام کردم واریزی هم داشتم دست اخرم گفتند پیشوا بهت خونه می دیم    

به نظرشما ارزش داره پیشوا یا کلا بی خیال بشیم چون زمین های پیشوا درحال نشست کردنه مسکن مهرهاش بیشتر خونه هاش نشست کرده

به نظرشما ارزش داره پیشوا یا کلا بی خیال بشیم چون زمین های پیشوا درحال نشست کردنه مسکن مهرهاش بیشتر ...

من خودم تا به حال نرفتم اونجا ولی فاصلش تا تهران خیلی زیاده به استان سمنان و گرمسار خیلی  نزدیک تره تا تهران 😂