2777
2789

رژ گونه رو فقط قسمت برجستگی گونه و روی بینی بزنم یا اون قیمت زیر گونه کانتور کردم اونجا هم براش بکشم ؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مووس برای استفاده روزانه میشه ؟اخه من مووس گرفتم فروشنده گفتش به مرور پوستت نابود میشه 

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
چی کار کنم رژ لبم موندگار بشه

بعد از اینکه رژ جامد زدی عزیزم با یه دستمال کاغذی خیلی اروم ضربه بزن روش که چربی اضافه گرفته بشه و بعد با یه براش پودر فیکس رو خیلی کم بزن به لبهات

قرمزی و سوزش کم طبیعیه ولی اگر فردا هم رفع نشد سعی کن پوستت رو خنک کنی مثلا با ژل الورا

مرسی عزیزدلم😘🥰😍

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
کرم لایه بردار خوبه بزنی به پوست ؟ ضعیف و خفیفش ؟  مخصوصا جوش دار ،؟

لابه بردار رو برای پوست هایی که جوش زیر پوستی دارن میزنن عزیزم و باید بعدش از محلول هایی که برای جوش هست استفاده بشه

لابه بردار رو برای پوست هایی که جوش زیر پوستی دارن میزنن عزیزم و باید بعدش از محلول هایی که برای جوش ...

مرسی . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .