2777
2789
کاش امروز زنگ میزدی ول کل خودتو بزن به بیخیالی بگو دکتر گفت هفت و نیم اینجا باشم گردن نگیر که گفته ز ...

اخه دوبار تو دو روز متفاوت زنگ زدم گفتم من مریض فلانی هستم گفته بیام اونجا هیچی نگفت بهم .اره همینکاری که گفتی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ممنونم..ذخیره تخمدانم ۵/ خیلی کمه دکتر گفت زیاد امیدوار نباشید.

امیدت به خدا باشه اگه خدا بخواد میشه من من پری روز یکی رو دیدم ای یو ای کرده بود مورفولوژی شوهرش ۰ خودشم دوتا فولی ۱۵ و۲۵ داشته دکتر گفته بود خیلیییی سخت باردار شدنت ای یو ای اول باردارشدن بود امیدت به بالا سری باشه

اره میخوره نمیدونم چند بود ولی دوتا آمپول زدم

انشالله خوش خبر میای برات دعا میکنم فقط اصلا استرس نداشته باش برات سمه میگن آب و نشاسته گل هم برا بعد ای یو ای خیلی خوبه ولی من امتحان نکردم اگه تو دسترس‌تر بود بخور حتما

امیدت به خدا باشه اگه خدا بخواد میشه من من پری روز یکی رو دیدم ای یو ای کرده بود مورفولوژی شوهرش ۰ خ ...

ممنونم .من دیگه چون میخواستم قطعا همون چیزی که میخوام بشه آی وی اف رو انتخاب کردم.هزینه ش هم خیلیه ولی خب دکتر گفت وصعیت تخمدانها اصلا خوب نیست

ممنونم .من دیگه چون میخواستم قطعا همون چیزی که میخوام بشه آی وی اف رو انتخاب کردم.هزینه ش هم خیلیه و ...

تا میتونی خودتو تقویت کن من شنیدیم اصلاح سبک زندگی هم برا اونا که ذخیرشون کمه خیلی خوبه تا زمان تخمک کشی رعایت کن زیر شکمت رو با روغن سیاه دانه ماساژ بده تا جایی هم که میتونی گرمی بخور