2777
2789

ویژگی ظاهری یا ترس هر چی...

مثلا من الان موهای سرم خیلی کم پشته مخصوصا جلوی موهام برای همین خیلی می‌ترسم ازدواج کنم...

خیلی اعتماد به نفسمو کم کرده آخه من یه زمانی خیلی مو داشتم...

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس از اینکه طرفم رنگ عوض کنه

والا تو نینی سایت انقدر ازین موردا  نوشتن ادم فکر میکنه همه مردا کثافتن

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋

منم فک میکردم باید هیکلم هالیوودی باشه و پوستم آینه ولی واقعا مهم نیستن و نبودن

تازه استرس اینکه از خواب بیدار میشم هپلی و پلشتمم  داشتم ولی الان اینطوریه که خیلیم حس میکنم جذابه این پلشتیم 😁

خانم آقای دکتر
فقط ترس از شب اول....داشتم  ک واقعا ترسناک بود😩

نمیخوام بهش فکر کنم 🥲🤧

هیچ، خوشش اومد که خوش به حالش خوشش نیومد میخوابونم دهنش هر چی ایراد نداشته داره میزنم تو صورتش

عاشقت شدم😂

خودم ک ن،

ولی شوهرم مجردیشتو 13 سالگیش تصادف کرده و شکمشو جراحی کرده،

یه جای بخیه ی خیلیی بزرگ رو بدنش هست،

ی بار ک تو بغلش بودم دقیقا داشتم همونجارو نوازش میکردم،

دیدم داره نفس عمیق میکشه تو فکره،

پرسیدم چیشده،

گف من مجردیم با خودم میگفتم لابد همسرم این جای زخمو برای من ضعف میدونه و بدش میاد،

چقد اشتباه فک میکردم و الکی ناراحت بودم..

خلاصه ک

واقعا عشق نمیزاره هیچ ضعفی ب چشم بیاد.

در من تیمارستانی قصد شورش دارد..!