2777
2789
عنوان

شوهرم زن هارو خیلی تعجبی میبینه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا

حالا مثلاً تو گریه کنی خودتو بکشی اون اخلاقش عوض میشه؟

سنت که بره بالاتر میفهمی که مردا حتی ارزش یه ذره ناراحتی رو ندارن

اینی که گفتی کمترین چیزیه که از مردا دیدی

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑
خیلی حرص میخوره من ارایش کنم همش میگه ارایشت  پاک کن

چون خودش به زنهای ارایش کرده توجه میکنه میترسه کسی هم به شما توجه کنه در واقع ببخشید کافر همه رو به کیش خود پندارد

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
الان طوری که شما تعریف کردی مشکل ازشماست خب نگاه کنه ،الان موضوع تلفنم که عادی حرف زده

نه نمیتونی تصور کنی مثلا به زن ها طوری نگاه میکنه انگار جو بایدن رو نزدیک میبینه و جو گیر میشه

وقتی ارایش میکنم ناراحت میشه و میگه تا پاک نکنی دنبالت نمیام

😐

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
ول‌کن بابا تاکی میخوای مقابله کنی اعصابتون درگیر نکن فقط خوب بپوش و برگرد وبخور که یه روزی حسرت نخور ...

بله نظر خودم همینه میخوام خیلی خیلی به خودم برسم قسم میخورم میترکونم از فردا