2777
2789

دخترم سه سال نیمشه فتق کشاله ران داره دوست نداریم با جراحی برطرفش کنیم. یکی از اشناها گفت دونفر بچه هاشونو با دارو گیاهی خوب کردن...

کسی تجربه داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر من داشت ،همون موقعه ک چهار پنج سالش بود بردیم عمل شد و تمام ،اگ با ددارو خوب میشد همه با اون برطرف میکردن تا حالا هرکیو دیدم جراحی کرده

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆
من تاره تایپ زدم کسی جوابم رو نداد..دختر منم فتق ناف داره ۶سالشه..بچه شما چی

کشاله ران ولی خیلی پایین اونده

میگن پودر تخم لاکپشتی رو خمیر کنی بمالی خوب میشه بعد چندوقت

بچه من وانمیسته براش بزنم

فکر نکنم جواب بده عزیزم تا کوچیکه عملش راحته و بعد دو تا سه ساعت ترخیص میشه و اصلا نمی‌فهمه  

من پسرم ۴ سالگی عمل کرد اصلا نفهمید. ولی من نذاشتم دوچرخه سواری کنه و پارک بره و بپر بپر کنه تا چندین ماه همش میترسیدم دوباره فتق بشه . 

فکر نکنم جواب بده عزیزم تا کوچیکه عملش راحته و بعد دو تا سه ساعت ترخیص میشه و اصلا نمی‌فهمه   ...

بعد عمل درد و اذیت نداشت؟بخیه هاش جذبی بودن؟

تا چند وقت میشه فتق رو عمل نکرد؟

چون الان دخترم سرماخورده خست دوماها فقط سرفه داره دکتر گفت از شدت سرفه فتق ایجاد شده دلم میخاد حداقل بعد عید باشه که هوا و حال دخترم بهتر باشه

بعد عمل درد و اذیت نداشت؟بخیه هاش جذبی بودن؟ تا چند وقت میشه فتق رو عمل نکرد؟ چون الان دخترم سرماخ ...

نه اصلا فقط موقع وصل کردن سرم بی‌قراری کرد بعدش عین خیالش نبود البته با گوشی کارتون نگاه میکرد 

ق با از اتاق عمل یه دارو میزنم توش خوابش برد بعد بغلش کردم بردنش بهشون اومد عادی بود اصلا نفهمید دو ساعت بعد ترخیص شد .

بخیه ها جذبی هست خود دکتر گفت تا ده روز بالا پایین نکنه من بیشتر فیلم گذاشتم یا خودم پیشش می‌نشستیم بازی میکردیم با هم 

ببین دکتر گفت پارکی ریزی داره حتی می‌تونه سال بعدش عمل کنه ولی هر چه بگذره بیشتر میشه براش منم دیگه تصمیم گرفتیم تا کمه عمل کنه و الان ۵ سال گذشته و مشکلی نبوده براش 

ولی من تا چند سال فوبیا فتق داشتم نذاشتم باشگاه بره و بازی های پرشی و.... کلا حواسم بهش بود البته پسر من خیلی وروجک بود رو زمین بند نمیشد