2777
2789
عنوان

لکه قهوه ای قبل از قاعدگی

36613 بازدید | 26 پست

سه روز مونده به موعد پریودم دیشب لکه قهوه ای از واژنم اومد .فکر کردم پریودم پد بهداشتی برداشتم‌ ولی پریود نشدم .امروز هم هیچ ترشح یا لکه نداشتم .خیلی نگران شدم.شب قبلش هم رابطه داشتم نکنه بخاطر رابطه باشه

منم لک قهویی میبینم دیگه لک بینی چن روز دیگ پریودی

الانم بدنم درد میکنه سینه هامم بشدت درد میکنه فرداا موعدمهه

وای خداا هر ماه هر ماهه این درداا من باید تحمل کنمم

حاجت داری که دلت میخواد بهش برسی؟؟ سبزقباا می شناسی ؟اگر نمیشناسی بیاا تاپیکم دست خالی از پیشش نمیایی حاحتتو میده حاجت خودمو داده تاپیکم بخونید می بینید حاجت دوستان رو هم داده انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید🌱🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ماه گذشته برای اولین بار اینطور شدم ی لک دیدم دیگه تموم شد تا فرداش .فرداش هم ی لک تا سه روز بعد پریود شدم .دلیلش نمیدونم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
قبل از پریودی لک قهوه ای اکثرا دارن

اگه دختر مجرد کلا لکه بینی داشته باشه نشانه عفونته؟

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
اگر فقط قبل پریودی باشه اشکال نداره اما اگر همیشه بی دلیل باشه بره دکتر زنان یه قرص میده خوب میشه یا ...

🌹

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍