2777
2789

خب

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زردیشو چجوری تمیز کنم؟ 

همه ی لباس های سفیدرو رنگ میکنه

چیکارش کنم؟ 

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

خب

زرده چیکارش کنم؟  لباس سفیدامو رنگ کردا

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

واااای سوراخای اتوی من پر از جرم آب شده دیگه بخار نمیزنه هرچقدرم سرکه ریختم توش فایده نداشت

اتوی منم داره ولی خیلی کمن

زردیشو چیکار کنم؟ 

من زیر اتو که کثیف میشه با سیم ظرفشویی میسابم تمیز میشه 

البته مواظب باش آب به سیمش نخوره که خطرناکه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
زرده چیکارش کنم؟  لباس سفیدامو رنگ کردا

سیم نکش بهش 

برای اتو کشی از پارچه متقال استفادع کن 

ک ن سایه بندازه ب لباست ن بسوزونه و ن لک بده 

عالی اتو میش

من خیاطم اینکارو میکنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

سیم نکش بهش  برای اتو کشی از پارچه متقال استفادع کن  ک ن سایه بندازه ب لباست ن بسوزونه و ...

از پارچه متقال؟ 

یعین چه جوری اونو بندازم رو لباس بعد اتو بزنم؟ 

ببخشید عزیزم ولی واقعا نفهمیدم💔💔😘❤

از پارچه متقال؟  یعین چه جوری اونو بندازم رو لباس بعد اتو بزنم؟  ببخشید عزیزم ولی واقعا ...

بله 

ی مقدار کم برش میکنید 

و میزارید رو لباس و هر قسمت ک اتو میخای. کنید

بله  ی مقدار کم برش میکنید  و میزارید رو لباس و هر قسمت ک اتو میخای. کنید

اها

ممنونم❤

سرکه و جوش شیرین سیف کرمی همه کاره ی اکتیو رنگ قرمزش همشون خوبه

ممنون💛