2777
2789

یه سری علائم دارم اگ هستین بگم پست دوم بذارم بعدا بتونم پاک کنم روم نمیشه بمونه تو پست اولم 

هستین😐

💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو

شما تا حالا گرفتی ببخشد من موقع ادرار خیلی خیلی سوزش و درد دارم قسمت کلیتوریس از ساعت ۴ تا حالا شروع شده اون ناحیه هم که گفتم نگاه کردم خیلی قرمزه 

ینی عفونت ادراری دارم؟

💖
واقعا گرفته بودین؟ قسمت کلیتوریس هم درد داره کلا میخوام ادرار کنم جونم میاد بالا همینه ینی😪

اره مجاری ادراره تادارونخوری بااب و روشای خونگی اصلاخوب نمیشی تازه بدترم میشه

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....  
همین دردای منو داشتین نرفتی دکتر ؟ بدبختی خورد به پنج شنبه جمعه پریودم هستم نمیتونم دکتر برم

موقع ادرار سوزش شدید داشتم، طوری که دوس داشتم جیغ بزنم و از دسشویی رفتن میترسیدم، مال من به خاطر کمبود آب بدنم بود، احتمالا مال شمام همینه

توی طول یک روز کم کم سوزش‌ کم میشه و خوب میشی اگه مشکلت کمبود آب بدن باشه

من فنازوپریدن باسفیکسم تا زمان خوب شدن ادامه دادم دیگه ازبین رفت

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....  
اره مجاری ادراره تادارونخوری بااب و روشای خونگی اصلاخوب نمیشی تازه بدترم میشه

ممنون خیلی ترسیدم اولین بار دچار این موضوع میشم😪میگفتم خدایا چرا اونجا اینقدر قرمز و درد ناکه

فک نمیکردم عفونت ادراری بزنه به قسمت کلیتوریس 

💖
شما تا حالا گرفتی ببخشد من موقع ادرار خیلی خیلی سوزش و درد دارم قسمت کلیتوریس از ساعت ۴ تا حالا شروع ...

بله سوزش مهم ترین علامتشه 

قرمزی رو تا حالا چک نکردم نمیدونم

دکتر برو.لباس زیر یا نپوش یا با فاصله زمانی کم عوض کن بعد از شست و شو حتما خودتو خشک کن آب و مایعات خیلییییی زیاد بخور هر موقع احساس کردی لازمه برو دستشویی نذار مثانه بیش از حد پر بمونه

موقع ادرار سوزش شدید داشتم، طوری که دوس داشتم جیغ بزنم و از دسشویی رفتن میترسیدم، مال من به خاطر کمب ...

عزمزمه من یک ماه پیش عمل کردم تو بیمارستان دست شویی فرنگی استفاده کردم 😭عمل صفرا داشتم از همون موقع به بعد خارش و اینا داشتم دیگ خوب شد منم نرفتم سراغش حالام امروز اینطوری شدم😪😪فک کنم تو بیمارستان گرفتم

💖