2777
2789
عنوان

خونه تکونی

580 بازدید | 46 پست

سلام خانومای با سلیقه

من یه کمی به سلیقه و تمیز بودن حساس هستم کارمندم و زیاد وقت ندارم ولی همین نصف روزی هم که خونه هستم سعی میکنم همه چی سر جاش باشه و منظم

۲ روز مرخصی گرفتم ۲ تا خانم هستن که هم جوان هستن هم خیلی با سلیقه هم چشم و دل پاک و هم نیازمند

هر سال کارای عیدم رو اونا انجام میدن مراسمی چیزی هم داشته باشم به این ۲ نفر میگم میان.داشتم میگفتم...

۲ روز مرخصی گرفتم اومدن خونه رو کردن عین یه دسته گل پرده ها و لوسترهام دارن برق میزنن از تمیزی.الان با یه خاطر آسوده و خیال راحت که دیگه کاری ندارم نشستم دارم براتون تایپ میکنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب ..خب بقیش؟🙄

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
عزیزین

فدایی داری من اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم دخترم دیوارارو خط خطی کرده امکان رنگ زدن ندارم پاکم نمیشه نمیدونم چیکار کنم

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
بقیه هم سلامتی شما و دوستان

😅😅شرمنده فک کردم بقیه داره😁

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
تا برج یک ک کامل بشورم برا زایمانم😂 یه پتو هم نشسته دارم اذیت میشم بشورمش نمیدونم چیکارش کنم

ای جاااااانم به سلامتی و مبارکی ایشالا پیشاپیش قدمش مبارک.

عزیزم خودتو اذیت نکن بده خشکشویی ها پتو هم میشورن دیگه