2777
2789

سلام.

بچه ها من تجربه زبان اموزی رو دارم ولی صددرصد خود خوان رو نه.میشه از تجربیاتتون بگید؟

یکم روحیه بدید لطفا

من یتوکل علی الله فهو حسبه💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم در حال یادگیریم

چندتا جزوه از تل دان کردم با ی کتاب که واسع گرامرن

واسه لغاتم کتاب ۱۱۰۰ گرفتم که یکی اموزش میده لغاتو تو برنامه کست باکس عالیههههه هر روز ی جلسشو گوش میدم

تو ی کانال ریدینگ و لیستنینگم عضوم ویساشو گوش میدم

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
من خودم میخونم ولی حس میکنم خیلی کم پیشرفت میکنم نسبت به کلاس رفتن

هزینه کلاسا خیلی بالا رفته متاسفانه

منم عاشق یادگرفتن زبانهای جدیدم

نمیدونم اخه نمیشه اونچیزی که اسناد توضیح میده خیلی فرق داره با اینکه خودت با فیلم خوندن یا بگییری

کتاب و منابع رو دارم.فقط یکم میترسم که وسطش کم بیارم

همیشه اول کار این فکرا سراغ ادم میاد😄

من خودم در حال یادگیریم چندتا جزوه از تل دان کردم با ی کتاب که واسع گرامرن واسه لغاتم کتاب ۱۱۰۰ گر ...

برنامه مطالعاتت چطوریه؟

روزانه میخونی یا هفتگی مثلا؟چند ساعت میخونی؟

من دارم الان خودخوان آلمانی می خونم‌.ترم اول رو کلاس مجازی با هزینه کم گرفتم..چون تو دوران کرونا بود و کلاسشم خیلی معروف نبود تخفیف داده بود..خیلی هم خوب یا  کرفتم فقط اسپیکینگم ضعیفه اونم تو کلابهاوس چند تا گروه پیدا کردم..

باید خیلی پشتکار داشته باشی چون کسی نیست از ادم بخواد

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
آره داداشم ما تو مناطق محرومیم شهرمون اصن کلاس زبان ندارع  وضعیت مالیمون هم جوری نیس کلاس آنل ...

چقدر عالی.

چقدر طول کشید تا مسلط بشه؟

برنامه مطالعاتت چطوریه؟ روزانه میخونی یا هفتگی مثلا؟چند ساعت میخونی؟

روزی یک ساعت

ی ربع لغت

ده دقیقه listening

بقیشم گرامر

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)