2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری اول خیلی خوشحال شدم 

بارداری دوم خوشحال بودم ولی یه حس خوفی هم داشتم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

خیلی خوشحال بااینکه ۳ ماه بود اقدام کرده بودم ولی برام مثل معجزه بود 

البته خدا میدونس من عجولم زود بهم دادش 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

نمیخواستمش فحش میدادم همسرمو

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

اولی خیییلی خوشحال شدم با استرس. دومی رو امروز آزمایشم مثبت شد خیلی شوکه شدم چون ناخواسته بود دستام میلرزید پاهام یخ کرده بود. اما الان خوشحالم خدایاشکرت

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

حس عجیبیه دیگه ...

اینکه یه سلولی داره تو بدنت تلاش میکنه تبدیل به یه انسان بشه خیلی عجیبه و اینکه تو(مادر) باید بهش کمک کنی تا رشد خوبی داشته باشه

اینکه از الان تمام اخلاقیات بزرگسالیش در حال شکل گیریه و خیلی چیزای دیگه...

به نظر من بارداری یه معجزه اس...منظورم از نظر زمانی نیست

من خودم با اقدام دوم باردار شدم....

از نظر کُلیّت این اتفاق ...