از یک طرف خسته ام و کسالت دارم میام خونه واقعا دیگه چیزی ازم نمونده واسه بچه ها
از یک طرف شرایط شغلی خوبی دارم همه عالم و آدم میگن نکن اینکارو
خیلی تصمیم سختیه
😔😔😔😔😔😔
مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
یه چند روز مرخصی بگیر استراحت کن ولی کارتو ول نکن بعد ها حسرتشو میخوری
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
یه چند روز مرخصی بگیر استراحت کن ولی کارتو ول نکن بعد ها حسرتشو میخوری
آخه مرخصی نمیدن
حیفه آخه ول کنی ولی ارزش خودت بیشتر از اینه اگه برات طاقت فرساست ول کن
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
بپرس شاید یکسال مرخصی بدون حقوق بهت دادن.اگر راضی بودی ، بعدش تصمیم بگیر .
مرخصی بدون حقوق اصلا خوب نیست چون بدون حقوق میمونی بعد باید بیمه و اقساطم پرداخت کنی
حیفه آخه ول کنی ولی ارزش خودت بیشتر از اینه اگه برات طاقت فرساست ول کن
آره ایکاش ۵ سال جوونتر بودم
بیخبرم. یعنی پول بیمه رو خودت بدی ، جزو سابقه کار هم محسوب میشه یا نه ؟
بله پول بیمه رو میدی که تو سنواتت حساب بشه
اقساطم چون وام و اینا گرفتم قبل رفتن باید بدی خیلی میشه